Wees proactief over service beurten. Ik als klant weet dat niet. Denk na over een vergoeding voor niet uitgevoerde service waar ik wel voor betaald heb.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Ik betaal iedere maand ruim 40 euro en de monteur vertelt mij dat de laatste grote beurt in 2018 was en idealiter iedere 2 jaar worst uitgevoerd. Toen ik mijn service contract wilde afkopen kon dat... Ik betaal iedere maand ruim 40 euro en de monteur vertelt mij dat de laatste grote beurt in 2018 was en idealiter iedere 2 jaar worst uitgevoerd. Toen ik mijn service contract wilde afkopen kon dat absoluut niet zonder nieuw service contract. Ik vraag me af waar ik voor betaal.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was eerlijk dat onderhoud niet structureel is uitgevoerd en ketel zwaar vervuild was.

Goede service

algemene indruk

vriendelijk en vakkundig

Bedankt voor uw reactie.
Wat fijn dat we u vriendelijk en vakkundig hebben kunnen helpen!

Hensen

Momenteel geen.

Op tijd aanwezig. Duidelijk uitleg. Meedenken. Beleefd, Netjes. Toekomstgericht advies. Etc.

Wat viel u in positieve zin op?

In eerst vraag genoemde argumenten

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw beoordeling en de reactie.
We helpen u graag verder in- en naar de toekomst.

Theo Beyers

OK

Ja

OK

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor de beoordeling n.a.v. onze werkzaamheden.
We helpen u graag verder.

Zie hierboven benoemde feedback.

Deze monteur constateerde zaken die reeds in 2017 met ons besproken hadden moeten worden. Heel vreemd.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur benoemde diverse zaken die reeds eerder door een monteur aangegeven hadden moeten worden en zelfs aangepast. Dus goed dat hij dit benoemde, maar niet goed dat dit pas nu was.

Vooral zo doorgaan ( recht zo die gaat stuur ! ) .

Alles bevalt prima . Maar heb geen idee hoe dit bij andere organisaties op dit vlak is .

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid en professionaliteit van monteur . Onderhoud is nu net afgerond dus nog even afwachten of alles ook goed functioneert .

Bedankt voor uw bericht!
Wat fijn om terug te lezen dat alles goed is bevallen en dat de monteur u professioneel heeft geholpen.

N.v.t

Kwalitatief goed product geen storingen

Algemene goede indruk van Volta

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw fantastische beoordeling. Wij zijn ook heel blij met u als klant. Fijn dat onze service u positief is opgevallen. Daar werken wij iedere dag hard aan.

Buckx

Prima is als je huurt

Wat viel u in positieve zin op?

Alles rustige houding niets opgefokt

W.Stevens

Ga zo door.

Goede service en onderhoud

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid van de monteur en kennis van zaken

Leinders

Geen tips

Ben tevreden

Wat viel u in positieve zin op?

Uiterst kundig onderhoudsmonteur die goed en schoon werk leverde.