Nicolle

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Zeer leuke man

Verzorgde monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw fantastische beoordeling. Wij zijn ook heel blij met u als klant. Fijn dat onze service u positief is opgevallen. Daar werken wij iedere dag hard aan.

Puts

Ga zo door

top

Wat viel u in positieve zin op?

niets doet wat hij moet doen

Yvonne

N.v.t.

Betrouwbaar, goede vriendelijke monteurs. Je weet dat je geholpen wordt als het nodig is.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat Leslie heel schoon werkt en je goed uitlegt wat hij doet en waarom, zoals de waterdruk controle aan het eind. We hebben een productieve en gezellige ochtend gehad met z'n 2en :-)

goede service

aardige monteur

Geen idee

Goede service, gemak

Wat viel u in positieve zin op?

Afspraak op tijd, erg vriendelijke en correcte monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Ik ben een tevreden klant

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van de monteur

Lamb

Geen zeer tevreden

Zeer beleefd nam de tijd om uitleg te geven , na werkzaamheden schoon achtergelaten

Correctheid monteur

Geen.

Het onderhoud verliep soepel en vlot.

Aardige medewerker.

J. Vroomen

Zelf het onderhoud plannen dit heb ik zelf aangevraagd

Zeer correcte monteur.
Deed netjes zijn werk.

Wat viel u in positieve zin op?

Communicatie was netjes en duidelijk

Nvr

Klantvriendelijke monteur

Wat viel u in positieve zin op?

Klantvriendelijk personeel en met name de technische man ( monteur)!

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij zijn ook heel blij met u als klant. Fijn dat onze service u positief is opgevallen. Daar werken wij iedere dag hard aan.