Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Top service en communicatie

Wat viel u in positieve zin op?

Kennis en kunde en vriendelijkheid!

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw fantastische beoordeling. Wij zijn ook heel blij met u als klant. Fijn dat onze service u positief is opgevallen. Daar werken wij iedere dag hard aan.

Zo doorgaan

Wordt altijd aangegeven wann beurt nodig is, hoef je er zelf niet echt aan te denken

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur werkte netjrs, vroeg zelfs of ik even een stofzuiger had

Van Middelkoop

Zeer aan te bevelen en vriendelijk personeel

Gewoon goed

Momenteel geen tips

Is de eerste ervaring mbt het onderhoudscontract.

vriendelijkheid en professionaliteit

Ga zo door

Leveren goed werk

advisering door monteur

Doortje Heijdra-Lammers

N.v.t.

Er wordt regelmatig onderhoud gedaan en er komt altijd spoedig een monteur bij storingen.

Wat viel u in positieve zin op?

Er wordt altijd netjes opgeruimd na de werkzaamheden.

van Kempen

Geen tip

Vriendelijk en werk netjes. zeker aanbevolen

snel klaar

noud de ponti

Nvt

oog voor de klant mbt beantwoorden vragen mbt duurzaamheid

betrokken

TEUN NUIVER

GEEN

omdat ik nu weet dat de juiste man op de juiste plaats is (IVO BEDANKT)

ivo de SERVICE MONTEUR IN ALLES GEWELDIGE VAKMAN

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw fantastische beoordeling.
Wat fijn dat onze monteur zich behulpzaam heeft opgesteld en u verder heeft kunnen helpen!

Rita Meertens

Geen klachten meer na een periode van problemen aan de ketel. Service is oké en monteurs zijn betrouwbaar.

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle service en betrouwbaarheid van monteurs

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw mooie beoordeling.