RJ

Blijf o doorgaan

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Goede en snelle service

Snelheid inplanning onderhoud

Goedemorgen,
Bedankt voor uw reactie en de beoordeling.
Wat fijn dat we uw toestel snel hebben kunnen plannen voor het onderhoud!

Meulenberg

Goede service

Net

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor deze fantastische beoordeling. Wat ontzettend fijn dat u onze service en klantvriendelijkheid goed weet te beoordelen. Wij zijn heel blij met u als klant.

Svetlana

Alles goed, keep doing

Feel safe

Reliable

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor deze fantastische beoordeling. Wat ontzettend fijn dat u onze bekwaamheid en klantvriendelijkheid goed weet te beoordelen. Wij zijn heel blij met u als klant.

Van den Eertwegh

Klantvriendelijk

vriendelijk, bekwaam

vriendelijk, bekwaam

Geen op moment

Verhouding prijs / service

Monteur was erg behulpzaam

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Een 8 is een mooie score. Wij zijn erg blij te lezen dat u erg tevreden bent en wij danken u voor uw fijne review.

Wallij kostons

GA ZO DOOR KAN NIET BETER !!!!!

Hallo, nou heel normaal als je belt word je heel vriendelijk te woord,
gestaan en meteen geholpen,en wordt er een monteur voor je geplant
voor een storing of onderhoud, dus dat is goede...
Hallo, nou heel normaal als je belt word je heel vriendelijk te woord,
gestaan en meteen geholpen,en wordt er een monteur voor je geplant
voor een storing of onderhoud, dus dat is goede SERVICE !!!!

Heel vriendelijke en nette Monteur had ook antwoorden op mijn vragen,100% OK

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Een 9 is een prachtige score en hier doen wij het voor. Wij zijn erg blij te lezen dat u erg tevreden bent en wij danken u voor uw fijne review.

Goede service

Wat viel u in positieve zin op?

Duidelijke uitleg en adviseren van hoe de installatie te gebruiken.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Een 10 is een prachtige score en hier doen wij het voor. Wij zijn erg blij te lezen dat u erg tevreden bent en wij danken u voor uw fijne review.

Kwaliteit en service

Service

Janssen

Goede service en vriendelijke benadering

Vriendelijkheid