Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

prima comminucatie

de kennis

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn erg blij te lezen dat u erg tevreden bent en wij danken u voor uw fijne review en uw mooie score.

Zeer plezierig en vakkundig gedaan

Plezierig contact

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Een 8 is een mooie score. Wij zijn erg blij te lezen dat u erg tevreden bent en wij danken u voor uw fijne review.

Goessens

De servicemonteur was zeer vriendelijk en begaan met zijn werk. Hij heeft alles correct uitgevoerd en ons erop gewezen, wat de problemen in de toekomst kunnen zijn, wanneer geen gasgestookte ketels... De servicemonteur was zeer vriendelijk en begaan met zijn werk. Hij heeft alles correct uitgevoerd en ons erop gewezen, wat de problemen in de toekomst kunnen zijn, wanneer geen gasgestookte ketels geplaatst mogen worden.

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van de servicemonteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Een 10 is een prachtige score en hier doen wij het voor. Wij zijn erg blij te lezen dat u erg tevreden bent en wij danken u voor uw fijne review.

Geef monteurs iets meer tijd voor installatie. Zal meer kwaliteit opleveren.

Zijn nooit problemen geweest

Snelheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Een 10 is een prachtige score en hier doen wij het voor. Wij zijn erg blij te lezen dat u erg tevreden bent en wij danken u voor uw fijne review en uw opbouwende feedback t.a.v. tijd en kwaliteit... Een 10 is een prachtige score en hier doen wij het voor. Wij zijn erg blij te lezen dat u erg tevreden bent en wij danken u voor uw fijne review en uw opbouwende feedback t.a.v. tijd en kwaliteit van de monteursbezoeken.

Ga zo door

Fatsoenlijke monteurs

Wat viel u in positieve zin op?

Fatsoenlijke monteurs die verstand van zaken hebben. Geen blabla. De tijd nemen om het werk fatsoenlijk te doen.

musters

werkt accuraat

keurig netjes werken

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Een 7 is een mooie score. Wij zijn erg blij te lezen dat u erg tevreden bent en wij danken u voor uw fijne review.

Pelz

Goede service

Vriendelijke monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Een 8 is een prachtige score. Wij zijn erg blij te lezen dat u erg tevreden bent en wij danken u voor uw fijne review.

P.M.Lamers

Ga zo door 😄

Vriendelijk monteurs met vakkennis

Goede service

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Goede afspraken en vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Een 9 is een prachtige score en hier doen wij het voor. Wij zijn erg blij te lezen dat u erg tevreden bent en wij danken u voor uw fijne review.