Blijf zo doorgaan.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Goede service en vriendelijke en nette monteurs

Wat viel u in positieve zin op?

Werd tijdig vooraf gebeld met de vraag of monteur eerder kan komen dan feitelijk was afgesproken. De monteur was vriendelijk en netjes en gaf na afloop kort weer wat hij gedaan had en dat de klant... Werd tijdig vooraf gebeld met de vraag of monteur eerder kan komen dan feitelijk was afgesproken. De monteur was vriendelijk en netjes en gaf na afloop kort weer wat hij gedaan had en dat de klant een controlerapport van de onderhoudsbeurt per email werd toegestuurd. Hiermee heeft de klant ook een bewijs van serviceonderhoud in zijn bezit.

Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback en de daar bijhorende beoordeling.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback en de daar bijhorende beoordeling.
Wat fijn dat we samen de afspraak hebben kunnen bespoedigen. ik lees dat onze monteur goed werk heeft geleverd en dat u ook een werkbon heeft ontvangen per mail.

Alles prima

Omdat jullie goed service

Alles prima

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat fijn dat alles prima is verlopen, zoals u gewend bent!

Moonen

Goede service

Zie bovenstaande

Bedankt voor uw reactie.
Wat fijn dat we goed service hebben geboden!
Al onze monteurs zijn gediplomeerd.

Geen.

1. Gemakkelijk. 2. Volta neemt initiatief om afspraak te maken, zodat regelmatig controle/onderhoud plaatsvindt.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur gaf ruim aandacht aan en antwoord op een door mij gestelde vraag.

Goedemorgen,
Wat fijn dat onze monteur aandacht gaf aan de door u gestelde vraag. We helpen u graag verder!

Maurice Vaassen

Info over hoe verder op gas of…….

Nooit problemen

Wat viel u in positieve zin op?

Nette monteur. Zonnig karakter.

Goedemorgen,
Bedankt voor uw bericht en de beoordeling die daarbij hoort.
Wat fijn dat we een nette monteur in dienst hebben die u goed heeft kunnen helpen!
Als u meer informatie wenst...
Goedemorgen,
Bedankt voor uw bericht en de beoordeling die daarbij hoort.
Als u meer informatie wenst of vragen heeft over onze producten , kan u contact opnemen via 088 027 8920.

Theu Ketelaers

Blijf deze betrouwbaarheid en kwaliteit leveren

Ontzorgen van huiselijk conform continuïteit. Je betaald huur en alles is en wordt geregeld.

vriendelijke en adequaat

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor het bericht en de genomen moeite.
één van de voordelen van huren is dat u helemaal geen omkijken heeft en maar hoeft te bellen als er iets voorvalt.

Ralf Jonkers

Zo doorgaan :)

Prima service, altijd vriendelijke monteurs

Wat viel u in positieve zin op?

Extra afsluitdop geleverd om lekkages te voorkomen

Goedemorgen,
Bedankt voor de reactie. Wat goed dat er een extra afsluitdop werd geleverd om lekkages te voorkomen!

??

Snelle reactie bij storingen en goed geregelde onderhoudsafspraken!

Wat viel u in positieve zin op?

Afspreken voor onderhoud via de mail.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat fijn dat we samen goede afspraken hebben kunnen maken via de mail.
Dit zorgt voor een goed geregelde onderhoudsafspraak.

Dat het toch wel raar is dat ik dit veld verplicht moet invullen, terwijl ik gewoon tevreden ben

Preventief onderhoud conform contract en als het eens fout gaat… snelle respons op het correctieve onderhoud

Geduldige monteur

Bedankt voor uw reactie!
Allereerst willen we u bedankt voor de genomen tijd- en moeite voor het invullen van dit formulier.
Wat fijn dat alles conform contract loopt en dat we snel reageren...
Bedankt voor uw reactie!
Wat fijn dat alles conform contract loopt en dat we snel reageren wanneer er iets fout gaat.

Nijst

Niet echt

Nette service

Vakkundig afgehandeld

Goedemorgen,
Bedankt voor de feedback.
Onze monteurs zijn allen gecertificeerd. wat fijn dat we alles vakkundig hebben afgehandeld.