M.Franzen

Nvt

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Ben gewoon tevreden.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteurs zijn altijd zeer vriendelijk.

Bedankt voor uw reactie!
Wat fijn dat u tevreden bent over onze diensten, we helpen u graag verder!

Lanen

Vriendelijk, legt uit wat hij doet

Vriendelijk

Goedemorgen.
Bedankt voor de reactie naar aanleiding van het monteursbezoek.
We lezen dat hij erg vriendelijk was. Klantvriendelijkheid is één van onze kernwaarden.

Zo door gaan

Beleef meedenkend met probleem wat we hebben

Meedenken.met je probleem

Bedankt voor uw reactie.
Wat fijn dat onze medewerker actief heeft meegedacht aan oplossingen!

Warnier

Goede service, vriendelijk personeel

Kennis

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Vriendelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Hiervan worden wij erg blij!

Tim de Jong

Goede service, vriendelijke monteur

Vriendelijkheid monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Fijn om te lezen dat u onze service en vriendelijkheid goed weet te waarderen, bedankt voor de mooie beoordeling. We zijn ook heel blij met u als klant.

A.M.Aspers- Creemers

Ga zo door !!

Gewoon Goed !

De duidelijkheid en vriendelijkheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw uitstekende beoordeling. We zijn ook blij met u als klant. Bedankt voor de feedback.

Laat de monteur standaard kort (half uurtje) tevoren aankondigen wanneer hij ongeveer arriveert. Een dagdeel van bv. 08:30 t/m 12:30 u. wachten zonder bericht is onprettig, zeker als de monteur er... Laat de monteur standaard kort (half uurtje) tevoren aankondigen wanneer hij ongeveer arriveert. Een dagdeel van bv. 08:30 t/m 12:30 u. wachten zonder bericht is onprettig, zeker als de monteur er pas helemaal aan het eind van dat tijdsblok aankomt.

Afspraken maken en op tijd komen lukt Volta maar matig.

Wat viel u in positieve zin op?

Onderhoudsmonteur was vriendelijk en heeft netjes gewerkt

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn erg blij met uw opbouwende feedback! Geeft u dit de volgende keer gerust aan bij het inplannen van de afspraak, dan kunnen wij u 30 min, voorafgaand bellen. Wij danken u voor de tijd en... Wij zijn erg blij met uw opbouwende feedback! Geeft u dit de volgende keer gerust aan bij het inplannen van de afspraak, dan kunnen wij u 30 min, voorafgaand bellen. Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven

Beskers

Dat ze bij afspraken maken ook de spullen bestellen/ meegeven aan de monteur

Cv ketel ok, maar voor de WTW geen spullen mee genomen

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur deed zijn werk goed alleen de planning volta daar mag nog wel eens naar gekeken moeten worden ivm spullen onderdelen

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn erg blij met uw opbouwende feedback! Wij hebben de situatie reeds met elkaar besproken, excuus voor het ongemak! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven

Nvt

Je krijgt aan de telefoon al advies

Niets bijzonders

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven

Poppelaars

Ga zo door

Uit ervaring weet ik dat het betrouwbaar en vakkundig gebeurd

Wat viel u in positieve zin op?

Benadering door monteur zeer correct

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor deze geweldige terugkoppeling. Hier zijn wij erg blij mee!