C Schra

Geen tips

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Alles prima , mooi op tijd , alles schoon achtergelaten,zeer prettige monteur ,kortom ben zeer tevreden.

Alles

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn erg blij met uw fantastische terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven.

Deskundig onderhoud door een correcte medewerker

Het professionele gereedschap

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn erg blij met uw mooie terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven

100 percent Perfect

The visit was professional

Wat viel u in positieve zin op?

The service technician performed professional work

N.V.T. ga zo door

Altijd klantvriendelijk en kundig!

Hele vriendelijke monteur

I.Emmah

Zekerheid, deskundigheid, correctheid.

Wat viel u in positieve zin op?

- dat alles grondig werd bekeken en uitgelegd werd.

Danny

Tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en vriendelijkheid van de medewerkers.

Wat viel u in positieve zin op?

Hoefde zelf niet te bellen voor de onderhoudsbeurt, maar kreeg netjes een mail dat het tijd was voor de beurt.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

De monteur was vriendelijk en vakkundig

Alles

Budie

Je hoeft zelf niet te bellen, ze maken geregeld een afspraak om de geiser schoon te komen maken

Wat viel u in positieve zin op?

Ze komen hun afspraak na

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Nauwkeurigere bepaling van een tijdstip

kan/wil ik niet toelichten

snelheid van inplannen onderhoud