Goei service
Kunt u dit toelichten?
Geen moeite hoeven te doen,goed geholpen en snel
Wat viel u in positieve zin op?
Goed werk geleverd
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?
Geen moeite hoeven te doen,goed geholpen en snel
Goed werk geleverd
Zou ook online moeten kunnen
Vriendelijk
T digitaal kunnen volgen van melding / Afspraak.
Bel of SMS voor tijd van aankomst monteur
1 telefoontje was genoeg om storing te melden
Vakkundig opgelost
was snel
Erg vriendelijke en behulpzame monteur
firma Beun de Haas onmiddellijk verwijderen uit uw bestand. Komt afspraken niet na en neemt geen contact op. Zoek aub andere instalateur
Bellen en even in de wachtlijst en vervolgens afspraak inplannen voor bezoek monteur
Bijzonder vriendelijke monteur die alles goed uitlegde!
Ga zo door!
Ik kreeg heel snel telefonisch contact en de storing was binnen zeer korte tijd verholpen. Perfect !
Alles, van de snelheid van het opnemen van de telefoon, tot het oplossen van de storing. Ook is er zonder bijkomende kosten periodiek onderhoud gedaan.
Dit op initiatief van de storingsdienst,...
Blijf vooral doorgaan met het leveren van service zoals wij die vandaag hebben gehad !
Kan niet beter !
Zaterdagavond 7 december 2024 viel onze CV uit. Toen wij de storingsdienst de 1e keer belde kregen wij een dame aan de telefoon die ons chagrijnig te woord stond en niet echt behulpzaam was. Die...
De monteur op zondag was perfect!
Pak bovenstaande op en help je klanten in plaatst van de letterlijk in de kou te laten staan.
Begripvol en empatisch
Uit leg en netjes werken
Geen moeite
Nvt
Nvt
Vaker moeten bellen en in de wacht. Onzekerheid of het probleem wel opgelost zal worden.
Vriendelijkheid medewerkers, zowel telefonistes als monteurs
Beter alles in eigen hand ipv fabrikant inschakelen. Verhelpen storing duurt dan behoorlijk lang