Geenen

Goede snelle service
Llantvriendelijk

Kunt u dit toelichten?

Telefonisch korrekt geholpenen al de volgende dag monteur

Vriendelijk en hulpvaardig

Doorgaanzo

Reactie Volta NXT Storing:

Heel erg bedankt bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle en klantvriendelijke service. Het is fijn om te weten dat u telefonisch correct bent... Heel erg bedankt bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle en klantvriendelijke service. Het is fijn om te weten dat u telefonisch correct bent geholpen en dat er al de volgende dag een monteur bij u was.
Uw complimenten over de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van onze medewerkers waarderen we zeer. We zullen ons best doen om deze hoge standaard te blijven leveren.
Uw suggestie om zo door te gaan nemen we graag ter harte. Mocht u in de toekomst nog nodige vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet en neem dan gelijk contact met ons op.

Knelissen Hans

2 monteurs en weet nog steeds niet wat er verder gaat gebeuren

Kunt u dit toelichten?

Zelfs in weekend telefoon opgenomen,super

Vriendelijke medewerkers

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Neem contact op met mij over verdere traject,

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw feedback. We waarderen uw eerlijkheid en willen graag reageren op uw opmerkingen.
We zijn blij om te horen dat u onze medewerkers vriendelijk vond en dat u zelfs in het weekend goed geholpen bent. We begrijpen echter dat er nog onduidelijkheid is over het verdere traject, ondanks de inzet van twee monteurs. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
We nemen uw suggestie ter harte en zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de vervolgstappen te bespreken. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we willen ervoor zorgen dat alles naar wens verloopt.
Nogmaals bedankt voor uw feedback. We blijven ons inzetten om onze service te verbeteren en hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Moeilijke communicatie

Kunt u dit toelichten?

storing was niet opglost daardoor weer een dag thuis moeten blijven omdat de monteur weer opnieuw moet langskomen

niets

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

namen noemen van degene die de storing aanneemt; als het gesprek plotsklaps verbroken wordt met men alles weer opnieuw vertellen omdat men dan weer iemand anders aan de lijn krijgt; heel vervelend

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed.
We betreuren het om te horen dat uw ervaring met onze service niet naar wens was. We begrijpen dat het erg vervelend is om een dag thuis te moeten blijven omdat de storing niet direct opgelost kon worden. We streven ernaar om dergelijke situaties te voorkomen en zullen uw feedback gebruiken om onze processen te verbeteren.
Het spijt ons om te horen dat er niets positiefs opviel tijdens uw ervaring. We waarderen uw suggesties, zoals het noemen van namen van degenen die de storing aannemen en het verbeteren van de communicatie bij onderbroken gesprekken. Dit zijn waardevolle punten die we zeker zullen meenemen om onze service te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor uw feedback. We hopen dat we in de toekomst uw vertrouwen kunnen herwinnen door een betere service te bieden. Heeft u nog andere opmerkingen of vragen, neem gerust contact met ons op.

Goede service
Uitgebreide uitleg, netjes werken, vriendelijk en behulpzaam

Kunt u dit toelichten?

Het was niet direct aan de telefoon duidelijk wat ons probleem was waardoor we langer hebben moeten wachten

Klantvriendelijk

Reactie Volta NXT Storing:

Dank u wel voor uw eerlijke feedback en positieve beoordeling! We waarderen uw geduld en begrip, ondanks dat het probleem niet meteen duidelijk was tijdens het telefoongesprek, wat leidde tot een... Dank u wel voor uw eerlijke feedback en positieve beoordeling! We waarderen uw geduld en begrip, ondanks dat het probleem niet meteen duidelijk was tijdens het telefoongesprek, wat leidde tot een langere wachttijd.
We zijn blij om te horen dat u onze klantvriendelijkheid, goede service, en uitgebreide uitleg waardeert. Het is fijn om te weten dat onze monteurs netjes werken en vriendelijk en behulpzaam zijn.
Uw opmerking helpen ons om onze service verder te verbeteren. Mocht u ooit nog nodige vragen of opmerkingen hebben, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Chris Cuijpers

Zeer tevreden over het plaatsen van de CV-ketel en het eerste contact met storingsmonteur (Ivo)!!

Snel telefonisch contact!

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid om je te helpen en de noodzakelijke vakkennis!

Reactie Volta NXT Storing:

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn verheugd om te horen dat u zo tevreden bent met de installatie van uw CV-ketel en het contact met onze storingsmonteur Ivo.
Het is fijn om...
Het is fijn om te weten dat u ons snelle telefonische contact en de vriendelijkheid en vakkennis van onze medewerkers waardeert. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.
Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor u klaar.

Particulier

Ben zeer tevreden over gang van zaken

Niet nodig7

Deskundige, vriend monteur

Stuur meteen een monteur

Reactie Volta NXT Storing:

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en dat onze monteur een positieve indruk op u heeft gemaakt.
Uw...
Uw feedback over het direct sturen van een monteur nemen we ter harte. We streven er altijd naar om onze service te verbeteren en uw suggestie helpt ons daarbij.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in VoltaNXT. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet en neem dan gelijk contact met ons op.

Due

Ben zelf al eeuwig lid, na volle tevredenheid

Kunt u dit toelichten?

Zeer weinig moeite, ging van zelf

Snelle reactie en afhandeling

Reactie Volta NXT Storing:

Hartelijk dank voor uw langdurige loyaliteit en uw positieve beoordeling van onze service. We zijn blij om te horen dat u al jarenlang tevreden bent met onze diensten en dat alles soepel is verlopen... Hartelijk dank voor uw langdurige loyaliteit en uw positieve beoordeling van onze service. We zijn blij om te horen dat u al jarenlang tevreden bent met onze diensten en dat alles soepel is verlopen zonder veel moeite van uw klant.
Uw complimenten over onze snelle reactie en afhandeling waarderen we enorm. Dit is precies de service die we willen bieden aan al onze klanten.
Nogmaals dank voor uw feedback en we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn.
Team VoltaNXT

Vriendelijk te woord gestaan en snelle service

Kunt u dit toelichten?

Gelijk waar ik vakkundig werd geholpen

Vriendelijk personeel

Kan wel wat goedkoper

Reactie Volta NXT Storing:

Hartelijk dank voor uw uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u vriendelijk te woord bent gestaan en snel geholpen bent. Het is fijn om te weten dat onze medewerkers u vakkundig hebben... Hartelijk dank voor uw uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u vriendelijk te woord bent gestaan en snel geholpen bent. Het is fijn om te weten dat onze medewerkers u vakkundig hebben kunnen assisteren.
We waarderen uw complimenten over ons vriendelijke personeel. Dit is precies de service die we willen bieden.
Uw suggestie over de prijs nemen we ter harte en we zullen dit intern bespreken om te kijken naar mogelijke verbeteringen.
Nogmaals bedankt voor uw feedback. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet en neem dan gelijk contact met ons op.

Goede service en vriendelijke

Kunt u dit toelichten?

Mogen wat vriendelijke aan de telefoon zijn

Vriendelijke van de monteur

Vriendelijke

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service.
We streven er altijd naar om vriendelijk en behulpzaam te zijn in communicatie, en het is geweldig om te horen dat onze monteurs een positieve indruk hebben achtergelaten. We waarderen uw complimenten over onze goede service en vriendelijkheid.
Een score van een 8/10 is fantastisch! We blijven ons best doen om onze service verder te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!
Team VoltaNXT

Nooit problemen met de ketel gehad. Jullie doen de eerste controle gelijk problemen met de ketel. Dan komen jullie pas 3 dagen later weer kijken, luister niet naar het probleem en doe zomaar een... Nooit problemen met de ketel gehad. Jullie doen de eerste controle gelijk problemen met de ketel. Dan komen jullie pas 3 dagen later weer kijken, luister niet naar het probleem en doe zomaar een nieuwe gasbrander erin dat was niet het probleem .want het probleem is er nog steeds. Ik krijg een raar gevoel eerste keer is gratis, dan komen jullie weer dan kost het in eens 219,00 € en de ketel was voor dat jullie kwamen prima geen problemen.

Kunt u dit toelichten?

In het contract staat 24 uurs service maar is uiteindelijk 3 dagen.

Wat viel u in positieve zin op?

Ik heb nog geen positieve ervaring met jullie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Luister goed naar de klacht,om problemen te voorkomen.

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw review. We vinden het erg vervelend om te horen dat uw ervaring met onze service niet naar verwachting was. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met de ketel en de... Bedankt voor uw review. We vinden het erg vervelend om te horen dat uw ervaring met onze service niet naar verwachting was. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met de ketel en de vertraging in onze service.
We nemen uw opmerkingen zeer serieus en zullen deze gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren. Het is duidelijk dat er miscommunicatie is geweest en dat we niet adequaat hebben gereageerd op uw probleem. We zullen ervoor zorgen dat onze technici beter luisteren naar de klachten van onze klanten en gerichter te werk gaan om problemen op te lossen.
We waarderen uw suggesties en zullen deze meenemen in onze toekomstige werkwijze. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we in de toekomst uw vertrouwen kunnen herstellen.