Ruiters

Prima Service !

Kunt u dit toelichten?

Vandaag bellen, morgen probleem opgelost.

Vriendelijkheid en kennis monteur

Reactie Volta NXT Storing:

Wij zijn erg blij met uw mooie terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven

Snelle afhandeling

Kunt u dit toelichten?

Duurt lang voordat je bij een telefonist terecht komt

Wat viel u in positieve zin op?

Bekwaamheid en vriendelijkheid van de monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Telefonisch kan meer meedenkend acteren. Reactie om aan te geven: “we kunnen deze ketel niet behandeling nemen” kan anders

Bert

Komen afspraak na

Was service bezoek

Snelheid

Reactie Volta NXT Storing:

Wij zijn erg blij met uw mooie terugkoppeling en opbouwende feedback! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven

Snelle en kundige service

Geen moeite

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle dienstverlening en kennis van zaken

Reactie Volta NXT Storing:

Snel en naar volle tevredenheid geholpen

Kunt u dit toelichten?

Op zondagavond laat een storing gemeld via de website en op maandagochtend al meteen telefoon en in de middag een monteur om de storing te verhelpen.

Wat viel u in positieve zin op?

Hele snelle reactie en dat voor een maandagochtend

C.A.v.d.Sluis

Zo´n behandeling is niemand van gediend.

Kunt u dit toelichten?

De eerste die ik aan de lijn kreeg was een "mevrouw" die dacht alles te weten van een ketel. Dit was eeen misvatting van haar. Ze wees mij de verkeerde opening om bij te. Het vervolg was dat toen ik... De eerste die ik aan de lijn kreeg was een "mevrouw" die dacht alles te weten van een ketel. Dit was eeen misvatting van haar. Ze wees mij de verkeerde opening om bij te. Het vervolg was dat toen ik aan het praten zij er tussendoor ging tetteteren. Dit was buitengewoon irritant. Als ik bij haar had gestaan had ik een pleister op haar mond willen plakken. Maar één ding is zeker: zulke grote pleisters bestaan niet. Ik ga niet het hele verhaal vertellen, want dan ben ik over een uur nog bezig. Maar om het zacht uit te drukken: het was een verschrikkeloijk mens. Als het mijn personeeel zou zijn zou ik haar geen minuut in dienst willen hebben.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur kwam de volgende dag (helaas) keurig op tijd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

betere selectie van personeelaan de telefoon

Snelle komst na storingsmelding. Vriendelijke medewerkers.

Weinig moeite.

Vriendelijke medewerkers

Reactie Volta NXT Storing:

Ben tevreden over de service

Een telefoontje volstaat

Service

Nvt

privé

Tevreden over geboden en snelle service

was erg druk dus 30 minuten geduurd voor ik iemand aan de lijn kreeg

beleefde en behulpzame medewerkers

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

misschien meer mensen om de telefoon te beantwoorden

Jansen

Prima service

Bellen en klaar

Wat viel u in positieve zin op?

Beleefdheid va n de monteur

Zou het niet weten