Snel accuraat vriendelijk

Alleen een mailtje gestuurd en binnen 1 uur teruggebeld

Snelheid van afhandelen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Storing was ontstaan na onderhoud. Monteurs alles goed nakijken of de bedrading op juiste manier is teruggeplaatst

Reactie Volta NXT Storing:

Dank voor uw genomen tijd en moeite om ons een mooie terugkoppeling te geven. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent en hopen ook dat dit zo blijft.

Roy Cuppen

Goede service komt gelijk een monteur met een goede instelling om een probleem op te lossen

Kunt u dit toelichten?

binnen een dag al een monteur op de stoep

een goede ervaren monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

een eerder probleem probeer dat sneller op te lossen, maar dat heeft niks met deze storing te maken..

Reactie Volta NXT Storing:

Erg vriendelijke telefoniste… korte wachttijd

Snelle afhandeling

Goede communicatie

Nvt

Peter Sijben

Goede service

Direct bereikbaar

Snelle bediening

Particulier

Ik adviseer nooit iemand bij het afsluiten van contracten.

Kunt u dit toelichten?

Een beetje lang moeten wachten voor ik iemand aan de lijn kreeg (heb er wel begrip voor).

Wat viel u in positieve zin op?

De geduldige en vriendelijke monteur.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Ik ben al lange tijd niet meer werkzaam dus weet niet hoe een en ander goed geregeld kan worden.

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor de genomen moeite en uw review.

A. Quaedvlieg

Dit kan ik niet nav 1 melding beoordelen.

Kunt u dit toelichten?

Dit werd heel snel opgepakt.

Vriendelijk en behulpzaam.

Weet ik even niet.

Reactie Volta NXT Storing:

Goed bedrijf maar graag service en geen poging zelf iets te doen waar je geen idee van hebt hoe het moet

Gisterenavond melding gedaan om 2130u
Wel direct actie tot het maken van een afspraak

Handigheid en sympathie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Ik ruil een eigen cv in voor een huurketel omdat ik gezien mijn leeftijd service belangrijk vind. Verwacht dan ook dat als ik problemen hebt geholpen kan worden en niet gevraagd word om anderen na... Ik ruil een eigen cv in voor een huurketel omdat ik gezien mijn leeftijd service belangrijk vind. Verwacht dan ook dat als ik problemen hebt geholpen kan worden en niet gevraagd word om anderen na te lopen om iets te verhelpen. 30 oct cv geïnstalleerd door firma Ubachs, binnen een paar weken moet er water bijgevuld worden ???? Help !! Dank voor uw hulp

Thuis

Vanaf vrijdag de CV ketel was kapot en volta Limburg heeft hiervoor geen aktie optijd ondergenomen

Kunt u dit toelichten?

Je wordt niet hiervoor serieus genomen als iets kapot is

Helemaal niks

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Om klanten optijd te helpen als ze in zn onveilige situatie zitten

Reactie Volta NXT Storing:

Dank voor uw eerlijke review. Wat vervelend dat u niet geholpen bent. Onze excuses voor het ongemak. Heeft u al contact opgenomen met de afdeling klachten beheer? Wellicht dat zij u kunnen helpen en... Dank voor uw eerlijke review. Wat vervelend dat u niet geholpen bent. Onze excuses voor het ongemak. Heeft u al contact opgenomen met de afdeling klachten beheer? Wellicht dat zij u kunnen helpen en samen tot een oplossing kunnen komen. U kunt hiervoor op de website van VOLTA NXT een formulier invullen en zij zullen contact met u opnemen.

Peter Haagmans

Goede service

Kunt u dit toelichten?

Werd meteen de dag erna teruggebeld.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur. Erg behulpzaam.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

We hebben een huis gekocht met daarin een huurketel. Wellicht dat op de site wat meer informatie kan komen over de voorwaarden en mogelijkheden.

Reactie Volta NXT Storing:

Dank voor uw review en meteen ook voor de tip. Deze zullen wij uiteraard intern bespreken. Wij zijn erg blij met uw review en uw tevredenheid en hopen u als klant nog lang te mogen dienen.

De storing is nog niet opgelost, dus lastig te beoordelen.

Kunt u dit toelichten?

De online melding verliep niet snel.

Vriendelijkheid medewerkers.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Wellicht een berichtje met "de monteur is onderweg" alsook een bevestiging van de gemaakte afspraken.

Reactie Volta NXT Storing:

Wat vervelend dat de storing tot op heden niet opgelost is. Heeft u wel al een vervolg afspraak opstaan? U kunt ook bellen met 088-0278920 op werkdagen tot 17.30 om u beter van dienst te kunnen zijn.