G. Derks

Duidelijk en doeltreffend

Kunt u dit toelichten?

lange wachttijd bij de telefoon, maar in deze tijd is dat vanzelf sprekend.

Wat viel u in positieve zin op?

monteur leverde keurig en netjes werk en was heel duidelijk in zijn uitleg.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

ga zo door zou ik zeggen.

Reactie Volta NXT Storing:

Dank voor uw fijne terugkoppeling. Het is in de winterperiode stook seizoen en hierom ondervinden wij uiteraard meer drukte als normaal. Wij proberen u des ondanks zo snel mogelijk van dienst te... Dank voor uw fijne terugkoppeling. Het is in de winterperiode stook seizoen en hierom ondervinden wij uiteraard meer drukte als normaal. Wij proberen u des ondanks zo snel mogelijk van dienst te zijn en hopen dat dit ook lukt. Wij vinden het erg fijn te lezen dat u naar behoren bent geholpen.

Keerssemeeckers

Goede service

Snel contact

Telefonisch contact

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Afspraken betreffende onderhoud worden tot op heden niet nagekomen

Reactie Volta NXT Storing:

Dank voor uw eerlijke review, Ik begrijp dat er nog zaken lopen die niet opgepakt zijn. Zou u deze telefonisch nader willen toelichten, wellicht kunnen wij u hier beter bij helpen? U kunt hiervoor... Dank voor uw eerlijke review, Ik begrijp dat er nog zaken lopen die niet opgepakt zijn. Zou u deze telefonisch nader willen toelichten, wellicht kunnen wij u hier beter bij helpen? U kunt hiervoor contact opnemen met: 088-0278920.

Vooraf duidelijk gevraagd of er kosten aan monteurbezoek zou zitten. Hierop is negatief geantwoord, Nu blijkt dit toch zo te zijn.

Kunt u dit toelichten?

Bellen met klantenservice, monteur ingepland binnen een week

snelle actie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Geef goed advies en ben op de hoogte van producten. Rameha geeft aan dat het energieverbruik van de app slechts indicatief is. Als Volta hiervan op de hoogte is, had monteur helemaal niet langs... Geef goed advies en ben op de hoogte van producten. Rameha geeft aan dat het energieverbruik van de app slechts indicatief is. Als Volta hiervan op de hoogte is, had monteur helemaal niet langs hoeven te komen en had dit gemeld kunnen worden aan de telefoon

Reactie Volta NXT Storing:

Dank voor uw review. Wat vervelend dat hier een niet de juiste informatie over gegeven is. Wij betreuren dit dan ook en onze excuses voor het ongemak. Het is afhankelijk van het bezoek en wat... Dank voor uw review. Wat vervelend dat hier een niet de juiste informatie over gegeven is. Wij betreuren dit dan ook en onze excuses voor het ongemak. Het is afhankelijk van het bezoek en wat hieruit voort komt of er zaken doorberekend worden. Indien u hier nog meer uitleg over wenst kunt u contact opnemen met 088-0278920. Verder zijn wij erg blij dat u snel bent geholpen.

J.jegers

Niet van toepassing

Kunt u dit toelichten?

Monteur vervangt niet het exspansievat omdat te zwaar zou zijn en last heeft van een hernia! Vind dit niet de gang van zaken!

Nvt

Nvt

Reactie Volta NXT Storing:

Beste, dank voor uw eerlijke mening. Wij hebben uw klacht in goede orde ontvangen en deze ligt ter beoordeling bij de coordinatoren. U hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Mulder

Vlotte nette service

Goed geholpen aan telefoon

Persoonlijke benadering en begrip

Ga zo door. Zeer klantvriendelijk

Reactie Volta NXT Storing:

Wat fijn dat u zo snel en goed geholpen bent, dat is te zien aan uw score. Wij zijn hier erg blij mee en danken u hierom ook voor de genomen tijd en moeite.

J.M. Noij

Worden vriendelijk en goed geholpen

Kunt u dit toelichten?

snel geholpen na telefonische melding

Wat viel u in positieve zin op?

goed adviesik zou niet weten

Ik zou niet weten wat

Jordy

Omdat er geen oplossing wordt geboden

Kunt u dit toelichten?

Terug bellen is schijnbaar heel moeilijk.

Wat viel u in positieve zin op?

Ik heb nog geen positief punt kunnen ontdekken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Doe een grondige analyse wat er mis is gegaan in deze zaak.

Prima reactie op en aanpak van storing

Geen moeite

Deskundige en klantvriendelijke monteur

Ga zo door

Reactie Volta NXT Storing:

Wat een fijne review en wij zijn erg blij te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Wij vinden een storing net zo vervelend als u en hopen deze altijd zo snel mogelijk op te pakken.... Wat een fijne review en wij zijn erg blij te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Wij vinden een storing net zo vervelend als u en hopen deze altijd zo snel mogelijk op te pakken. Dank voor uw fijne terugkoppeling.

Omdat zij zich goed aan hun afspraak houden

Kunt u dit toelichten?

Omdat dit een beetje 'n onverklaarbare klacht was.

Wat viel u in positieve zin op?

Serieus genomen worden , ondanks de rare klacht.

De telefonische bereikbaarheid verbeteren

Reactie Volta NXT Storing:

Dank voor uw genomen tijd en moeite om ons een mooie terugkoppeling te geven. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent en hopen ook dat dit zo blijft.

Snelle service bij een storing.

Kunt u dit toelichten?

Een telefoontje was voldoende. Afspraak werd gemaakt om de storing te verhelpen.

Wat viel u in positieve zin op?

De deskundigheid van de monteur.

Reactie Volta NXT Storing:

Wat een prachtige score en wij zijn hier uiteraard erg blij mee. Wij hopen u nog jaren van dienst te kunnen zijn met alle tevredenheid van dien. Bedankt voor uw terugkoppeling.