anonymous
- Betere communicatie van opdrachten naar externe partijen en ook naar de klant! - Vakmensen sturen die kennis van zaken hebben - meedenken over een oplossing - juist factureren (nu werd ik opgezadeld met factuur van storingsdienst terwijl ik die niet gebeld hebt maar de monteur zelf) - toen extern bedrijf geweest is voor luchtkanaal reinigen hebben ze uiteindelijk geen werkzaamheden verrichten vanwege flexibele buizen waar ze niet mee mochten werken. Het was fijn geweest als Volta gebeld of gemaild had zodra ze hiervan op de hoogte gesteld waren. - factuur moet ik nog ontvangen hoop dat dit goed gaat… Kortom zeer ontevreden over de gang van zaken!!!
- Wat viel u in positieve zin op?
- De vriendelijkheid van de medewerkers, maar daarmee is helaas alles gezegd
- Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
- Slechte service en communicatie!!! Zijn in totaal 3 bedrijven geweest. Ging vanalles mis en aan het einde van het verhaal is alleen de box vervangen en niet de complete reiniging, vervanging filters ed zoals afgesproken in de koopovereenkomst.