Conny Ridder

Vooral zo doorgaan

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

is conform de afspraken deskundig en snel uitgevoerd

Wat viel u in positieve zin op?

eigenlijk alles van begin tot eind

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Wat fijn dat alles deskundig en conform afspraak is uitgevoerd!
We vinden klantvriendelijkheid erg belangrijk

Behulpzame monteur. Klus goed en snel geklaard.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur zag direct dat de eerdere ventilatie verkeerd was opgezet.

Bedankt voor uw reactie!
We vinden behulpzaamheid erg belangrijk.
Goed om te horen dat we het probleem meteen hebben verholpen!

Mulder

X

Geeft een goed gevoel deze ventilatie

Vriendelijk

Nee ga zo door.

Op basis van goede aanbevelingen mn. ventilatie kanalen zijn schoongemaakt op een manier die de vorige leverancier nog nooit had gedaan.

Wat viel u in positieve zin op?

Er werd netjes gewerkt geen rommel achtergelaten. Zeer tevreden over de uitvoering

Goed werk verricht

Effectiviteit

goed service

Wat viel u in positieve zin op?

klantvriendelijkheid en goed uitleg gebruik

Renny Jenkins

De ruimte was niet netjes achtergelaten. De stofzuiger heeft het moeten oplossen. Veel troep achtergebleven.

Mooie aanbieding en snelle levering

Wat viel u in positieve zin op?

Goede uitleg en snelle service

Dank voor uw reactie.
Dank voor uw reactie.
Goed dat u doorgeeft dat niet volledig werk is geleverd en dat de ruimte niet netjes is achter gelaten. Excuses voor deze kwaliteit. Dit is niet waar wij voor staan.
Wij nemen uw feedback mee in het verbeteren van onze dienstverlening.

Leon weerts

Houd deze monteur echt aan!

Echt alles is prima gegaan!!!!!

Wat viel u in positieve zin op?

Een nog vrij jonge, maar zeer deskundige monteur van DHG, onze complimenten voor hem, zeer aan te bevelen!

Hartelijk dank voor uw reactie!

Afspraak? Kom die na of laat iets van je weten via e-mail of de telefoon.

DHG Service & Onderhoud bv leverde vriendelijk personeel met een prima resultaat.

Wat viel u in positieve zin op?

Ik heb geen monteur van Volta gezien. Ik heb diverse malen contact op moeten nemen pm een afspraak met Volta te kunnen maken.

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Excuses voor het ongemak!

meulenberg

vakkundig

goede uitleg

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Hartelijk bedankt voor uw reactie!