Kosten moeten omlaag

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een warmtepomp van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

kosten voor de warmtepomp zijn veel te hoog (helaas ook bij de concurrentie). Zonder veel inspanning kan ik het apparaat zelf voor €3860,- (incl BTW) inkopen. De plaatsing/ aanleg heeft circa 6 uur... kosten voor de warmtepomp zijn veel te hoog (helaas ook bij de concurrentie). Zonder veel inspanning kan ik het apparaat zelf voor €3860,- (incl BTW) inkopen. De plaatsing/ aanleg heeft circa 6 uur geduurd met twee man. Uurtarief €65,-/u maakt €945,- (incl BTW), dus totaal nog geen €5000,- Mijn offerte is echter €6882,83

Wat viel u in positieve zin op?

Mijn probleem, oude cv was kapot, is snel opgelost

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Dank voor uw mening en de tijd die u genomen heeft om een review achter te laten. Helaas kunnen wij het ons als bedrijf nu niet permitteren om de prijzen lager te maken. Om de juiste kwaliteit te... Dank voor uw mening en de tijd die u genomen heeft om een review achter te laten. Helaas kunnen wij het ons als bedrijf nu niet permitteren om de prijzen lager te maken. Om de juiste kwaliteit te kunnen waarborgen zit hier een prijskaart aan. Wij hopen dan ook dat u net als ons de service centraal stelt en iets meer wilt uitgeven voor de juiste zorg.

Dit onderzoek is te vroeg. Wij kunnen op dit moment niets zeggen over de werking en dus over te halen besparing en kwaliteit van installatie. Dit onderzoek zou herhaald moeten worden na de winter... Dit onderzoek is te vroeg. Wij kunnen op dit moment niets zeggen over de werking en dus over te halen besparing en kwaliteit van installatie. Dit onderzoek zou herhaald moeten worden na de winter 2024 - 2025.

Goed en duidelijke communicatie bij aanbieden en bij installatie.

Goede communicatie

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Dank voor uw eerlijke terugkoppeling. Wellicht dat u een aan of opmerking zou hebben over de installatie etc. Ik begrijp dat dit voor nu in orde is en u pas in een later stadium een goede mening... Dank voor uw eerlijke terugkoppeling. Wellicht dat u een aan of opmerking zou hebben over de installatie etc. Ik begrijp dat dit voor nu in orde is en u pas in een later stadium een goede mening kunt geven over de werking van het toestel. Wij zullen uw feedback over dit onderzoek zeker meenemen en danken u voor uw tijd en moeite.

Mogelijk voorafgaande aan de uitvoering wat meer informatie over het bedrijf dat het werk uitvoert. Ik was aangenaam verrast over de wijze waarop het werk is uitgevoerd.

Het advies over het toestelfabrikaat (Daikin in combinatie met een Intergas cv-unit)

Wat viel u in positieve zin op?

De professionaliteit van het bedrijf dat het werk heeft uitgevoerd.

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Wij zullen uw feedback meenemen intern en het overleggen. Wij zijn erg blij met uw mooie terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven.

van Pol

goede service

duidelijke uitleg

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Dank voor de genomen tijd en moeite. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent met de geboden service.

Betere communicatie tijdstip (start) werkzaamheden. Verwachting was bij eerste dag start rond 8.00u, maar de werkelijke start was rond 9.45u.

Zelfstandigheid

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Dank voor uw tip en feedback. Wij proberen over het algemeen zo goed mogelijk te plannen en ervoor te zorgen dat wij een zo klein mogelijk tijdsblok reserveren echter is het werk zo variërend dat... Dank voor uw tip en feedback. Wij proberen over het algemeen zo goed mogelijk te plannen en ervoor te zorgen dat wij een zo klein mogelijk tijdsblok reserveren echter is het werk zo variërend dat dit niet altijd goed te stroomlijnen is. Wij doen ons uiterste best u niet lang te laten wachten. Wij hopen u nog jaren beter van dienst te kunnen zijn en danken u voor de genomen tijd en moeite om een review achter te laten.

Nette en kundige installateurs

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Goed advies en uitvoering.

Nette installatie apparatuur

Siderius

Betere telefonische bereikbaarheid

De levertijd duurde te lang, meer dan een half jaar

nvt

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Dank voor uw feedback. Wij doen ons best om zo snel mogelijk de wachtrij te verhelpen en zijn druk bezig nog meer personeel aan te nemen om de druk van de telefonie af te nemen. Wij hopen op uw begrip

John Hinssen

Zorg dat jullie processen op orde zijn en meer aandacht voor after sale

Vanaf het advies tot de levering en nazorg is alles fout gelopen. Zelfs na 2 maanden nog geen nota ontvangen en een mail hierover gestuurd. Zelfs daar krijg je geen antwoord op. Schijnbaar... Vanaf het advies tot de levering en nazorg is alles fout gelopen. Zelfs na 2 maanden nog geen nota ontvangen en een mail hierover gestuurd. Zelfs daar krijg je geen antwoord op. Schijnbaar functioneren alle afd onder de maat.

Niets

Financiële afhandeling is niet duidelijk. Wanneer komt factuur en kan iemand service verlenen mbt subsidie anders dan extern bedrijf

Goed advies en kundige installateurs

Wat viel u in positieve zin op?

Meedenken over montage leidingwerk als maatwerkoplossing

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Beste, Dank voor uw review. Wat vervelend dat geen duidelijke antwoorden heeft op uw vragen. Wellicht is het handig om ons te bellen voor verdere hulp op 088-0278920 indien u dit nodig acht.