Stuur voordat u een order aanneemt een kundige specialist die samen met de klant bepaald hoe het werk wordt uitgevoerd.

Het koste veel moeite om de panelen geplaatst te krijgen op de plaats waar ze het meeste rendement op zouden brengen!!
Er waren 3 afspraken nodig om dit voor elkaar te krijgen??

Wat viel u in positieve zin op?

Het kwam uiteindelijk allemaal goed!

Zie eerdere feedback.

Alleen als jullie vooraf alles duidelijk hebben. Bij ons is het na de schouw niet netjes verlopen maar uiteindelijk wel goed gekomen.

Wat viel u in positieve zin op?

Tot aan de schouw was alles super geregeld. Daarna was er veel onduidelijkheid over de extra voorzieningen in de meterkast en kreeg ik niet op korte termijn een antwoord en bleef het lang... Tot aan de schouw was alles super geregeld. Daarna was er veel onduidelijkheid over de extra voorzieningen in de meterkast en kreeg ik niet op korte termijn een antwoord en bleef het lang onduidelijk.
Heel positief: De beide monteurs, toppers!!

Schuine daken vooraf beter inspecteren.

Negatief: De installatie op een schuin dak kon niet doorgaan, omdat het dak niet geschikt was. Het dak is vooraf niet goed bekeken.
Negatief: Vanwege aangescherpte veiligheidseisen zijn de...
Negatief: Vanwege aangescherpte veiligheidseisen zijn de installaties opnieuw gekeurd. Bij 1 set zonnepanelen zijn de geconstateerde gebreken na 6 maanden nog steeds niet hersteld.

Wat viel u in positieve zin op?

De vervanging van een beschadigd paneel kon snel geregeld worden.

Wim van Logten

Zorgen dat er meer kennis van toepassingen verworven wordt.

A. Heb ik geen zonnepanelen. En B. Zijn de panelen die ik heb al voor de tweede keer gelegd.

Wat viel u in positieve zin op?

Her steeds positief blijven van het personeel.

Tot nu toe is alles soepel verlopen. 2 storingen gehad in het begin.

Wat viel u in positieve zin op?

monteurs van volta zeer klantvriendelijk.

Goed nadenken hoe men het bedrijf communiceert naar de klant. een veel gehoorde klant ( kwam ik pas later achter)

Volta heeft een zeer groot probleem binnen in hun organisatie, nl communicatie naar hun klanten!

Wat viel u in positieve zin op?

Men doet wat men belooft.

L.H. van Westerhuis

Het probleem dat bij mij voordeed was, dat ik de buizen die over de muur in de hal en trappengat zou den komen te lopen niet mooi vond staan. In overleg met de monteur was het wel mogelijk dat ik... Het probleem dat bij mij voordeed was, dat ik de buizen die over de muur in de hal en trappengat zou den komen te lopen niet mooi vond staan. In overleg met de monteur was het wel mogelijk dat ik zelf kabelgoten aan mocht leveren. Dit heb ik gedaan, maar aan deze kabelgoten zaten plakstrips. De monteur vond dat deze plakstrips voldoende kleefkracht hadden op het granol en vond het niet nodig deze met pluggen en schroeven de kabelgoten vast te zetten, Met als gevolg dat de volgende dag de kabelgoten met de vmbk kabel los aan de muur hingen en ik ze zelf alsnog vast moest zetten.

Leydekker

Bevestigen dat men ook daadwerkelijk komt met tijdsaanduiding.

Prima en goede regeling c.q. voorlichting in samenwerking met onze gemeente.

Wat viel u in positieve zin op?

Veiligheid en afvoer afval.

Ronald Hamelink

Ik zou dit liever in een telefonisch gesprek bespreken.

De betreffende app (van solar edge) is na 3 dagen gestopt met werken en 10 dagen later werkt deze nog steeds niet.
Ik kan dus niet zien hoeveel er wordt opgewekt.

Ga zo door

goede deal en service

Wat viel u in positieve zin op?

ze namen alle tijd om alles netje af te werken en uit te leggen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Fijn om te horen dat alles correct is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen.