Ga door met mensen niet te tutoyeren, zoals veel bedrijven tegenwoordig doen. Ik ben 76 jaar oud, de meeste mensen waarmee ik in contact kom zijn (aanmerkelijk) jonger dan mijn kinderen

goed personeel, keurig gewerkt, gehouden aan afspraken

professionaliteit en beleefdheid.

Op een plat dak beton blokjes leggen waar de kabel in een pvc wordt gelegd, deze blokjes gebruiken ze normaal bij aarde kabels.

Zeer correct, super afgewerkt zeer vriendelijk mensen die het hebben geinstaleerd

Jcg van rijsoort-Breedveld

Ik zou het niet weten, alles liep op rolletjes .

Prettige en vlotte behandeling. Deskundig en vriendelijk personeel.

Zakelijke verwerking. Vriendelijkheid van
Personeel

Prettige mensen die goed met elkaar samenwerken.

zie boven

Frank Teunissen

Neem een week na plaatsing even contact op voor bevestiging van monitoring op afstand

Goede telefonische communicatie, snelle plaatsing

Wat viel u in positieve zin op?

Mannen werkten door zonder pauze, hoefden zelfs geen koffie

Deze vragenlijst is mij niet geheel duidelijk
Ik heb hier voor gebeld

Medewerkers komen betrouwbaar over

Joep

Goede service, een klein probleem was snel naar tevredenheid opgelost na 1 telefoontje

Wat viel u in positieve zin op?

Goede service ook op langere termijn

Stijnen Herman

Goede srvice zowel voor als achteraf

Wat viel u in positieve zin op?

beleefd, netheid en vakmanschap. tevens de manier van werken.