EJG

Eigenlijk geen ofwel ga zo door.....

prima monteurs

snelheid, duidelijkheid en uitleg

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij waarderen u als klant en als blijk hiervan hebben wij een partnerprogramma geïntroduceerd. Voor iedere nieuwe klant die u bij Volta Solar aandraagt die... Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij waarderen u als klant en als blijk hiervan hebben wij een partnerprogramma geïntroduceerd. Voor iedere nieuwe klant die u bij Volta Solar aandraagt die ook daadwerkelijk zonnepanelen aanschaft, ontvangt u een dinercheque t.w.v. 50,-

Huub selder

Ga zo door

Goede en vriendelijke service

Alles netjes achter gelaten

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

Proffesioneel personeel
Zowel telefonisch als de mensen die alles geplaatst hebben

Vriendelijkheid

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij wensen u veel zonuren toe.

Een mooie handleiding over hoe je alles kunt aflezen

uitstekende uitvoering

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Goed om te horen dat u het traject als prettig hebt ervaren. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen!

Freddy Scholte Lubberink

(Bewerkt)

Geen enkele

Prima service

Wat viel u in positieve zin op?

De snelheid van het leggen en de keus waar de omvormer kwam te hangen, alsmede de uitleg over het gebruik van de zonnepanelen c.q. de omvormer

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij waarderen u als klant en als blijk hiervan hebben wij een partnerprogramma geïntroduceerd. Voor iedere nieuwe klant die u bij Volta Solar aandraagt die... Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij waarderen u als klant en als blijk hiervan hebben wij een partnerprogramma geïntroduceerd. Voor iedere nieuwe klant die u bij Volta Solar aandraagt die ook daadwerkelijk zonnepanelen aanschaft, ontvangt u een dinercheque t.w.v. €50,-

Dre

Lever zoals je in je video's voordoet dat je gaat leveren. Zorgen voor betere afspraken met je onderaannemers.

VoltaSolar en installatie bedrijf zijn twee aparte entiteiten die niet op elkaar zijn afgestemd. Die zorgt voor wrijving waar je als eindklant niet op zit te wachten. Daardoor ontstaat er onenigheid... VoltaSolar en installatie bedrijf zijn twee aparte entiteiten die niet op elkaar zijn afgestemd. Die zorgt voor wrijving waar je als eindklant niet op zit te wachten. Daardoor ontstaat er onenigheid over de haalbaarheid van de installatie en ook de planning

Wat viel u in positieve zin op?

Feit dat monteurs erg bezig waren met eigen kwaliteitsnormen en een mooie / nette installatie hebben opgeleverd.

Wim Bosman

Praat eens samen

Slechte communicatie. Als de panelen eenmaal liggen trekt men de handen terug. Het is binnen, dat is belangrijk....

Niets meer

Niet alle vragen in deze feedback konden worden beantwoord. We zitten pas in een aanvraagtraject. Maar daar gaat het al behoorlijk mis.

Wees vooral klantvriendelijk en zorg voor een...

Wees vooral klantvriendelijk en zorg voor een goede interne controle op aanvragen, óók via jullie e-mailadres.

Ben bestuurder van een VvE. Wij hebben onder begeleiding van de VvE Zonnecoach een bestek laten opstellen voor het plaatsen van zonnepanelen voor de centrale ruimten van de VvE en evt ook voor de... Ben bestuurder van een VvE. Wij hebben onder begeleiding van de VvE Zonnecoach een bestek laten opstellen voor het plaatsen van zonnepanelen voor de centrale ruimten van de VvE en evt ook voor de individuele eigenaren van appartementen. De offerteaanvraag is met dit bestek op 22 mei 2019 naar Volta gezonden op e-mailadres zonnepanelen@voltasolar.nl. Het meesturen van een bestek op de on-line aanvraag is niet mogelijk. Op 13 juni, de deadline voor de offerteaanvraag loopt op 19 juni af, een herinnering gestuurd naar Volta en vandaag maar eens gebeld.
Nee meneer, is het antwoord, we kunnen deze mailbox niet in de gaten houden. Die wordt door zoveel mensen gebruikt. U moet echt eerst de aanvraag doen via de online aanvraag. Er was geen enkele reflectie op het niet lezen / anticiperen op een ingezonden mail. Dat roept bij mij grote twijfels op over een vervolgtraject met Volta. Vandaag de online aanvraag gedaan met een ingevuld commentaar veld.

Meier Verberkt

Oppassen met bestellen bij Volta Solar.
Zou plezierig zijn als men vragen daadwerkelijk zou beantwoorden.

Een oprechte waarschuwing aan nieuwe klanten.
Mocht je een klacht bij Volta Solar hebben dan zal niemand maar dan ook niemand je klacht daadwerkelijk in behandeling nemen!
Sinds ruim een...
Een oprechte waarschuwing aan nieuwe klanten.
Sinds ruim een jaar slecht functionerende zonnepanelen en sinds 5 maanden helemaal geen opbrengst meer wegens systeemstoring
Nu we het zat zijn en ons geld terug willen horen we niks meer van Volta Solar. Ook niet na herhaaldelijk aanschrijven.
Dus pas op bij een bestelling bij Volta Solar.

Wat viel u in positieve zin op?

Totdat we klachten hadden bleef men vriendelijk.
Na het ontstaan van klachten negeerde Volta Solar ons gewoon.

Betere chefs of afdelingshoofden Klant staat niet central niemand word op fouten afgerekend

In geval van storingen zeer slecht berijkbar

Na bellen 088 237480
Optie 1. 25 min
Optie 2. 30 min
Optie 3 30 min toen verbroken

Je krijgt de idee dat je met het gekkenhuis
belt altijd smoesjes hebben spijt om voor volta Solar gekozen te hebben

Niets