Tot nu toe tevreden
Wat viel u in positieve zin op?
Montage
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.
Montage
Ik heb gebeld n.a.v. een bericht op Facebook en daarna verliep alles voorspoedig.
Alles ging goed, ik kan helaas, tot nu toe, niets negatiefs melden.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe en hopen u in de toekomst ook goed van dienst te kunnen zijn.
Alle afspraken nagekomen vriendelijke en correcte info van de dakdekkers eerder dan verwacht geplaatst
Alles behalve de schouw de persoon die deze kwam doen heeft verkeerde info gegeven dit is goed gemaakt door de twee dakdekkers die het dak kwamen keuren
Goed om te horen dat u het traject als prettig hebt ervaren. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen!
Zelf na moeten bellen voor de offerte
Niets
Bedankt voor uw reactie! Wij hebben u getracht te bellen. Graag komen wij met u in contact omtrent uw review. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen?
We hadden ze besteld en binnen een maand lagen ze op het dak.
Alles van het begin tot het einde rest is afwachten momenteel werkt alles naar behoren
Hartelijk dank voor prettige uw reactie! Wij wensen u veel zonuren toe en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.
Via jullie website is alles in een vloek en zucht geregeld
In principe alles
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Hopelijk delen meer mensen uw mening en zetten ook zij de stap richting zonnepanelen. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.
De enige moeite was het vinden van een geschikte tijd voor installatie vanwege de drukke VoltaSolar agenda
Monteurs kwamen op tijd en waren klantvriendelijk en bekwaam.
Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.
Door het mailverkeer en telefonisch heeft het geen moeite gekost
De plaatsing van de zonnepanelen werd door duramotion gedaan.
Ik ben zeer tevreden over de vriendelijkheid, bekwaamheid en de installatie.
Ze werken heel netjes en denkt met je mee.
Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.
Dit was voor mij wat tegenviel: levertijd zou ca. 6 weken zijn, dus half augustus en dat werd pas 3 november. Dit vond ik echt te lang duren. Een paar weken zou acceptabel zijn maar dit zijn er...
Sympathieke, vriendelijke medewerkers van het begin tot en met de levering en montage!