Meers

Ben tevreden over de panelen.

Er werd vrij snel over gegaan tot het plaatsen van de panelen

Wat viel u in positieve zin op?

De gesprekken over de uitleg en de installatie waren zeer goed

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.

angelique

Goede service, vriendelijke mensen. Geen opdringende verkoop techniek.

Ze waren snel besteld en gemonteerd

Wat viel u in positieve zin op?

Alles, vriendelijk netjes personeel , deskundig snel gemonteerd

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Hopelijk delen meer mensen uw mening en zetten ook zij de stap richting zonnepanelen. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Goede service. Vriendelijke instalateurs

Alles eigenlijk

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.

Danny van gastel

Goede service

Klant vriendelijkheid .

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Alles is soepel verlopen of indien noodzakrlijk soepel opgelost

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor prettige uw reactie! Wij wensen u veel zonuren toe en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.

Sita Bottenberg

Super uitleg

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

H.A. Pooters

Niets te klagen, duidelijke communicatie, nette monteurs. Gewoon goed!

Nvt

Alles! Niets te klagen!

Heb me er niet zo in verdiept, werd door WOCOM geregeld

alles werd geregeld via wocom

Wat viel u in positieve zin op?

alles behalve het contact maken met de omvormer op zolder met de wifi, dat wilde maar niet lukken.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Bedankt voor uw fijne reactie! Wij hopen dat u vele jaren plezier heeft van de zonnepanelen.

Zeer tevreden over de dienstverlening voor- en achteraf. De plaatsing zelf heel vakkundig. De medewerkers straalden plezier uit in hun werk. Alles is ook heel schoon en opgeruimd achter gelaten.

De specifieke dakconstructie vereiste een groter team en door de drukte bij de leverancier was dit blijkbaar niet gemakkelijker bij elkaar te krijgen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Ik denk dat de prijs iets scherper kan, maar alles is perfect behandeld en uitgevoerd

Aangemeld via mail, en dat was voldoende

Wat viel u in positieve zin op?

snel, alle afspraken nagekomen, schoon en netjes gewerkt, na 4 werkuren alles gereed

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. En wensen u veel zonuren toe en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.