Wat viel u in positieve zin op?
Installatie
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Installatie
Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Alles door gelezen toen offerte aanvragen.
Alles ging naar wens.
Bedankt voor uw fijne reactie! Wij hopen dat u vele jaren plezier heeft van de zonnepanelen.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen.
Toch wel complexe materie, veel informatie op internet die tegenstrijdig is
prima service, doen wat ze beloven
Fijn om te horen dat alles correct is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen.
Van internetaanvraag tot oplevering vakkundig uitgevoerd.
Ook tussentijdse activiteiten zoals aanvragen/plaatsen slimme meter zijn keurig uitgevoerd.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe en hopen u in de toekomst ook goed van dienst te kunnen zijn.
eigenlijk werd alles geregeld
alles
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.
nee
nvt
Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Heb ze via woningstichting WoCom besteld, dit ging erg snel.
De monteurs waren netjes, correct en kundig.
Hartelijk dank voor prettige uw reactie! Wij wensen u veel zonuren toe en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.
via de verhuurder.
alles.
1 bezoek en 1 telefoongesprek was voldoende voor de voortgang.
Zie eerdere opmerkingen. Er moest een buitenornament verplaatst worden, waarvan ik vind dat ik zelf moest doen. De monteurs hebben even een gat in de muur geboord en een plug geplaatst. Klein...