Omdat ik tevreden ben en de personen die het geinstaleerd hebben wel over kennis beschikken.

Ik hoef het niet te toelichten.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen!

Vivian kamps

Als mij er iemand om vraagt zal ik vertellen dat de uitleg, service en nazorg uitstekend zijn, maar uiteindelijk vindt ik dat mensen dit zelf moeten beslissen. Dus zonder een vraag van mensen... Als mij er iemand om vraagt zal ik vertellen dat de uitleg, service en nazorg uitstekend zijn, maar uiteindelijk vindt ik dat mensen dit zelf moeten beslissen. Dus zonder een vraag van mensen hierover zal ik dan ook niet zeggen: je moet zonnepanelen nemen!

Nadat de schouw was voltrokken, was het eigenlijk binnen 2 weken gepiept.

Wat viel u in positieve zin op?

Eigenlijk alles in zijn geheel.

graag van dienst.

Blijdenstein

Omdat het een mooi plan is en betaalbaar is en To nu toe de service goed is

Geen moeite gedaan is geschouwd geworden en daarna afspraak gemaakt voor plaatsen super geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Het ging allemaal goed eerste keer dit internet het niet even gebelt en daarna meteen opgelost super

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor prettige uw reactie! Wij wensen u veel zonuren toe en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.

Helder communicatie vooraf. Goed verlopen installatie

Alles was goed voorbereid. Heb zelf niks hoeven uitzoeken

De schouw, de installatie

Marco Deliège

In combi met de aktie van de gemeente een top deal.

Proces liep vanzelf. Heb zelf niet meer hoeven te doen dan het contract te tekenen.

Wat viel u in positieve zin op?

Gehele installatie liep soepel. Mannen waren zeer klantvriendelijk, zelfs rommel werd opgeruimd.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.

Van der Linden

Prima service

Project Parkstad

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Goede voorlichting, afwerking, prettig personeel!

Ging gesmeerd

eigenli,jk het hele proces

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Mike Horsfield

Eenvoudig goede advies en vriendelijk dienst

Aangevraagd meteen op dak binnen enkle weken

Alles zo gemaakelijk