dirk slokker

Ik zou het wel aanbevelen. Maar ik zou nog niet weten waarom ,daar hebt ik de zonnepanelen tekort op het dak liggen.

alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.

Nick Hoeppermans

Omdat het proces vlekkeloos verliep, de montage zonder rommel en problemen gebeurde, via het Parkstadproject de installatie wel héél gunstig is.

Na onze eigen orientatie hebben we via internet de aanvraag bij Volta Solar gedaan. Vanaf dat moment werd het een appeltje eitje!

Het hele proces....

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw tip! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Jos Ritzen

Omdat uw medewerkers prima werk hebben geleverd en waren er vragen correct beantwoord.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor prettige uw reactie! Wij wensen u veel zonuren toe en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.

J de Silva

Te veel fouten bij verkoop afdeling

Vaak terrug gegaan om op helderring van zaken die niet klopten

Wat viel u in positieve zin op?

De montage van de monteurs

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Bedankt voor uw reactie! Zojuist hebben wij u getracht te bellen. Graag komen wij met u in contact omtrent uw review. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen?

Peter Franssen

Snel, prima en kompleet

Nvt

Algeheel pakket

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

De plaatsing was prima, maar het voortraject liep niet helemaal soepel

2 keer foutieve offerte ontvangen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Vervelend om te horen dat het voortraject niet soepel is verlopen. In de toekomst zullen wij erop toezien dat wij dit zo goed mogelijk oppakken en zoveel mogelijk... Hartelijk dank voor uw reactie! Vervelend om te horen dat het voortraject niet soepel is verlopen. In de toekomst zullen wij erop toezien dat wij dit zo goed mogelijk oppakken en zoveel mogelijk beperken. Wij wensen u veel zonuren toe en danken u voor uw vertrouwen.

Goed werk geleverd

Via email

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij wensen u veel zonuren toe.

Roger

Goede service voor goede prijs en het enige bedrijf dat 15 jaar garantie geeft!
Goede service voor goede prijs en het enige bedrijf dat 15 jaar garantie geeft!
Echter wel het grote nadeel van de lange wachttijden, ik heb bijna 10 maanden moeten wachten tot de panelen op het dak lagen.

Het duurde erg lang, meerdere malen moeten bellen en emailen voordat er eindelijk iets gebeurde.

installatie en service

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Vervelend om te horen dat de doorlooptijd zo lang heeft moeten duren. Dit had niet mogen gebeuren! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe!

Oke

oke

oke

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!

Nvt

Neen

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij wensen u veel zonuren toe!