Prima geregeld in samenwerking met parkstad zonnepanelen project

duidelijke info en snelle antwoorden via mail of telefonisch

Wat viel u in positieve zin op?

alles is goed gegaan , ook in overleg

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Rinus van Tol

Er is goed meegedacht bij de offerte omdat ik ook een bestaande zonnepaneelinstallatie had. Er is ook goed overlegd over de plaatsing, ook door de monteurs.

De eerdere installatie was door een ander Essent bedrijf (GEAS) geregeld en zie ook wat ik hierboven schreef. Bovendien ben ik al sinds 2005 klant bij Essent en heb graag alles bij 1 bedrijf.

Zie hiervoor

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Bedankt voor uw fijne reactie! Wij hopen dat u vele jaren plezier heeft van de zonnepanelen en wij zijn u ook in de toekomst graag van dienst.

A.J.J. Buijsen

Duidelijke, uitgebreide offerte. Vakkundige en sympathieke monteurs die uitstralen dat zij hun werkzaamheden met plezier verrichten. Niet te beroerd om een stap extra te zetten. Duidelijke uitleg... Duidelijke, uitgebreide offerte. Vakkundige en sympathieke monteurs die uitstralen dat zij hun werkzaamheden met plezier verrichten. Niet te beroerd om een stap extra te zetten. Duidelijke uitleg over de werking van de omvormer en panelen.

Ging allemaal snel en vakkundig.

Wat viel u in positieve zin op?

Alles ging goed: offerte, installatie, uitleg.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

John

Is best interresant

Aanmelden,en alles gaat vanzelf

Alles,van aanmelden tot plaatsen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

H. Rossel

Goede investering

Nvt

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!

J.Paulissen

Correcte behandeling en ook een correcte plaatsing door personeel .

ben bij het service centrum geweest en het was direct geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

eigenlijk alles de monteurs die alles kwamen plaatsen werkten zeer correct en ruimde alles netjes op zeer tevreden.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Goed om te horen dat u het contact als prettig hebt ervaren. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen!

G.Tillemans

Het lijkt allemaal goed zeker met dit weer.

zelf heb ik alleen getekend.

Wat viel u in positieve zin op?

Alles is naar verwachting verlopen.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hopen dat u optimaal profijt zult hebben van uw zonnepanelen.

Alles is prettig verlopen. Er is meegedacht over de installatie op het dak. Problemen zijn samen opgelost. Het resultaat is al zichtbaar.

Zie hier boven.

Het totale plaatje.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Goed om te horen dat het resultaat al zichtbaar is. Hopelijk delen meer mensen uw mening en zetten ook zij de stap richting zonnepanelen. Wij danken u voor... Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Goed om te horen dat het resultaat al zichtbaar is. Hopelijk delen meer mensen uw mening en zetten ook zij de stap richting zonnepanelen. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Gwendolyn Martens

Alles goed geregeld prima service

Wat viel u in positieve zin op?

Alles prima verlopen, omvormer was stuk heb meteen nieuwe gekregen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen.

Netjes afgeleverd

Geen moeite

Wat viel u in positieve zin op?

Instalatie ging snel en netjes.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!