K.Hendriks

Zeer zeker aan te bevelen, netjes en snel gewerkt.
En een goede uitleg gekregen.

Ging heel snel de aanvraag en de levering

In een woord alles

Prettig in communicatie.
Correcte levering.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.

Vroomen

Omdat alles correct is verlopen

Alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Fijn om te horen dat alles correct is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen.

IJkema

Top team, scheelt geld én goed voor t milieu

Had met vorig leveranciers ivm financiele perikelen wat meer moeite. Mer Volar ging t van een leien dakje.hihi toepasselijk

Wat viel u in positieve zin op?

Alles en zeker nu t zonnetje nog schijnt lijkt de investering t dubbel en dwars waard

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Bedankt voor uw fijne reactie! Wij hopen dat u vele jaren plezier heeft van de zonnepanelen. Mocht u nog vragen hebben over de slimme meter, dan kunt u zich wenden tot Enexis. Zij kunnen u meer... Bedankt voor uw fijne reactie! Wij hopen dat u vele jaren plezier heeft van de zonnepanelen. Mocht u nog vragen hebben over de slimme meter, dan kunt u zich wenden tot Enexis. Zij kunnen u meer vertellen over de slimme meter.

Transparant, kwaliteit, delivered as promised (ontzorgen)

Zeer gemakkelijk om offerte aan te vragen. Door de heldere offerte is het vervolgens eenvoudig om een keuze te maken. Telefonisch contact daaropvolgend prettig en professioneel. Installatie door... Zeer gemakkelijk om offerte aan te vragen. Door de heldere offerte is het vervolgens eenvoudig om een keuze te maken. Telefonisch contact daaropvolgend prettig en professioneel. Installatie door vakkundige mensen binnen 1 dag. Al het al relatief eenvoudig.

Wat viel u in positieve zin op?

Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de volledige gang van zaken. Nu afwachten wat het daadwerkelijke rendement is en stabiliteit van de installatie. Zie eerdere comments omtrent wat er goed is... Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de volledige gang van zaken. Nu afwachten wat het daadwerkelijke rendement is en stabiliteit van de installatie. Zie eerdere comments omtrent wat er goed is gegaan.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe en hopen u in de toekomst ook goed van dienst te kunnen zijn.

Alles verliep prima, zeer goed advies gekregen, opbrengst is top en het is simpelweg goed voor de toekomst.

Kwestie van aanvraag indienen en contact afwachten.

Wat viel u in positieve zin op?

Vrijwel alles. Moest even zelf achteraan bellen voor een afspraak voor de schouw, voor de rest alles prima.

Hub

Goed advies en snelle levering installatie.

Totaal geen moeite hoeven doen.

Wat viel u in positieve zin op?

De tijd wat men nodig had voor het installeren.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

P Michiels

Wel, uiterst goeie service.

Ging allemaal makkelijk en vlot

Alles

Wesley Hollands

Op 20-09 zijn bij ons de zonnepanelen geplaatst, met de panelen zelf is niets mis hier zijn wij ook tevreden over. Bij de montage is er echter door een elektricien door onze cv leiding geboord. Ook... Op 20-09 zijn bij ons de zonnepanelen geplaatst, met de panelen zelf is niets mis hier zijn wij ook tevreden over. Bij de montage is er echter door een elektricien door onze cv leiding geboord. Ook hiervoor alle begrip dit kon ons zelf natuurlijk ook gebeuren. Er werd ook door de medewerker aangegeven dat volta de schade netjes zou herstellen. Echter is dat laatste dus nog steeds niet gebeurd. Op dit moment zit er een noodkoppeling op onze leiding en een behoorlijk gat in onze tegelvloer. Sinds de montage zijn wij het bellen met volta met een simpel verzoek herstel de schade die u veroorzaakt heeft! Wij worden echter continu van het kastje naar de muur gestuurd. Leidinggevenden die zaken zouden regelen en ons zouden bellen geven niet thuis. Communicatie is ver te zoeken monteur geeft tegen ons aan ik ga het regelen, ik neem contact op met mijn leidinggevende het komt in orde. Wij nemen contact op met leiding gevende deze doet of hij van niets weet. Het is ontzettend spijtig dat volta schade veroorzaakt en je als klant vervolgens kunt blijven bellen maar er niets gebeurd. Ik ben dan ook totaal niet te spreken over de afhandeling van de schade die door hen veroorzaakt is. Wij zullen dit ook kenbaar maken bij de gemeente als partner in het zonnepanelen project. Verder zien wij ons genoodzaakt om de schade te verhalen op volta solar via een andere weg, wij betreuren ten zeerste dat het niet mogelijk is dit op een andere wijze te doen. Ik zou dan ook iedere klant willen aanraden om goed te overwegen of zij met dit bedrijf in zee gaan. De panelen zijn top, montage top, vriendelijk team, maar als er onverhoopt schade ontstaat dan blijf je hier als klant mee zitten en kun je blijven bellen zeer klantonvriendelijk! Dat zou mijn inziens vooraan moeten staan helaas is dit bij volta solar niet het geval

Wat viel u in positieve zin op?

plaatsing van de panelen zelf, route van de leidingen is netjes gemaakt.

Is allemaal super verlopen en jongens hebben goed hun best gedaan en vooral een pluim voor de jongste medewerker die het stroomgedeelte maakt echt een toppertje

Wat viel u in positieve zin op?

eigenlijk alles liep gesmeerd waren alleen iets verlaat en hebben andere afspraak nog moeten maken maar hebben ze goed gemaakt met een bloemetje kan altijd gebeuren