Sonntag

nee

vriendelijk medewerkers

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Erg fijn om te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk hebt ervaren. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben,... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Erg fijn om te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk hebt ervaren. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Voor nazorg van het plaatsen van 2 nieuwe aardlekschakelaar en het installeren van de app steur dan iemand van u eigen bedrijf

Ik heb mijn zoon aangemeld Maar hij woont in Budel schoot en krijgt te horen dat jullie niet meer in Brabant monteeren

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de onderaannemer wel goed installeren maar zijn afspraken niet nakomt

Fam Kempen

Ga zo door

Goed werk, maar lastig om tussentijds iets gedaan te krijgen buiten de offerte om.

Hun samenwerking met Duurzame Jongens

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de Duurzame Jongens goed werk hebben geleverd. Wij wensen u heel veel plezier met uw... Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de Duurzame Jongens goed werk hebben geleverd. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Peter waldus

Ga zo door

Prettige samenwerking en deskundige en nette installateur.

Wat viel u in positieve zin op?

Voortraject, de schouw etc. Snelheid en deskundigheid bij de installatie.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat het voortraject goed is verlopen. Erg goed om te horen dat de installatie snel en naar deskundigheid is geïnstalleerd. Wij wensen u... Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat het voortraject goed is verlopen. Erg goed om te horen dat de installatie snel en naar deskundigheid is geïnstalleerd. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

V zantvoort

Goede service, vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u een goede service heeft ontvangen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u een goede service heeft ontvangen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Blijf het zo doen zoals jullie nu doen.

Het gehele traject, van informatie over aanschaf tot montage zonnepanelen wordt je duidelijk en voldoende geïnformeerd over de gang van zaken.

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle montage, en dus direct al opwekken van energie

Alles conform afspraak geregeld.

Wat viel u in positieve zin op?

Vanaf eerste aanvraag alles duidelijk geregeld

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Goed om te horen dat vanaf het begin van de aanvraag alles duidelijk is geregeld. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Goed om te horen dat vanaf het begin van de aanvraag alles duidelijk is geregeld. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Afspraken rondom garantie en service nakomen!

Garantie en service zijn slecht

niets

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig dat u geen goede service heeft ontvangen. Inmiddels zie ik dat de afdeling service de storing heeft doorgezet naar onze leverancier om dit te herstellen.... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig dat u geen goede service heeft ontvangen. Inmiddels zie ik dat de afdeling service de storing heeft doorgezet naar onze leverancier om dit te herstellen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Gerard Jacobs

Uitleg na installatie was dun. "Hier is de folder" Wij kunnen dit makkelijk verder uitzoeken maar iemand die minder technisch of IT handig is wellicht niet.

Strak geregeld, je wordt ontzorgd. Duidelijke procedure, netjes gewerkt

Snelheid en professionaliteit

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat de uitleg na de installatie erg summier was. Wij zullen dit terugkoppelen aan het desbetreffende team zodat er een duidelijkere uitleg... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat de uitleg na de installatie erg summier was. Wij zullen dit terugkoppelen aan het desbetreffende team zodat er een duidelijkere uitleg wordt gegeven tijdens de installatie. Goed om te horen dat de rest van het traject wel soepel is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken: