Van Dijk

Probeer eigen monteurs te laten monteren ipv derden

Goed navragen ,ook bij andere leveranciers

De opbrengst kwh

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Wij werken zowel met eigen teams als met onze onderaannemers. De onderaannemers zijn net zo gecertificeerd als onze eigen teams. Fijn om te horen dat u tevreden... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Wij werken zowel met eigen teams als met onze onderaannemers. De onderaannemers zijn net zo gecertificeerd als onze eigen teams. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de opgewekte opbrengst. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Frans van den Berg

Vereenvoudiging van aanmelding

duidelijke uitleg, bezoek aan huis van monteur, prima hulp bij aanvraag lening, professionele installatie en prima after sales service

klantgerichtheid

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u een duidelijke uitleg heeft ontvangen en dat de installatie goed is verlopen. De gegevens voor de aanmelding staan altijd in onze offerte... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u een duidelijke uitleg heeft ontvangen en dat de installatie goed is verlopen. De gegevens voor de aanmelding staan altijd in onze offerte vermeld.
Verder staat er ook op onze website een handleiding, zie voor meer informatie https://voltasolar.nl/energieleveren/. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Schaaf

Goeie vakmannen

Vriendelijkheid monteurs

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat de monteurs erg vriendelijk waren. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat de monteurs erg vriendelijk waren. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

duidelijke communicatie en probleemloze installatie

geen kapotte pannen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat de communicatie erg duidelijk was. Goed om te horen dat er geen dakpannen stuk zijn gegaan. Wij wensen u heel veel plezier met uw... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat de communicatie erg duidelijk was. Goed om te horen dat er geen dakpannen stuk zijn gegaan. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Ben Arets

Ga zo door

Snel, secuur en vriendelijk meedenkende monteurs.

Wat viel u in positieve zin op?

Duidelijke afspraken van monteurs met voltasolar

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Fijn om te horen dat gemaakte afspraken erg duidelijk waren. Wij wensen u heel veel plezier met uw... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Fijn om te horen dat gemaakte afspraken erg duidelijk waren. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Zonnepanelen PH

Aftersales kan iets beter.

Deskundig en goede service !

Meedenken over de bekabeling

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u een goede service heeft ontvangen. Wij zullen ervoor zorgen dat de after sales wordt verbeterd. Hartelijk bedankt voor uw feedback. Wij... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u een goede service heeft ontvangen. Wij zullen ervoor zorgen dat de after sales wordt verbeterd. Hartelijk bedankt voor uw feedback. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Zo door blijven gaan

Afspraken nagekomen en netjes gewerkt

vriendelijk en deskundige monteurs

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat wij de afspraken goed zijn nagekomen. Goed om te horen dat de monteurs prima werk hebben geleverd. Wij wensen u heel veel plezier met uw... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat wij de afspraken goed zijn nagekomen. Goed om te horen dat de monteurs prima werk hebben geleverd. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Vogelaar

Ik kan geen punt van kritiek opnoemen

Keurig werk geleverd liggen op grote schuur uit 1935 met wel wat zonken er in maar toch mooi recht en niet geheel onbelangrijk zonder lekkage kaarsrecht op mijn dak
In februari al bijna quitte...
In februari al bijna quitte gedraaid met stroomverbruik

Wat viel u in positieve zin op?

Goed product en heel goed montage team

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat er keurig werk is geleverd bij u. Erg goed om te horen dat u hiermee tevreden bent. Wij wensen u heel veel plezier met uw... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat er keurig werk is geleverd bij u. Erg goed om te horen dat u hiermee tevreden bent. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Betere service!!!

1 maart storing gemeld , tot heden nog niet opgelost

Goede levering

Zorg voor service

Geen enkele ster krijgt dit bedrijf. Sinds 2017 heb ik via Volta Solar panelen. Achteraf bleek de installatie niet correct, ze zijn hiervoor meerdere keren geweest en nog is het niet goed. Sinds... Geen enkele ster krijgt dit bedrijf. Sinds 2017 heb ik via Volta Solar panelen. Achteraf bleek de installatie niet correct, ze zijn hiervoor meerdere keren geweest en nog is het niet goed. Sinds medio 2020 is er geen internet connectie meer mogelijk met de omvormer. Volgens Volta Solar mijn verantwoording terwijl verder alle andere apparaten gewoon internet hebben... Op de 3 verschillende modems die ik sinds 2020 heb gehad. Nu wil Volta Solar alleen komen als ik er voor betaal, voor een slecht aangelegde kabel die niet werkt. Mijn conclusie: Snel leveren en geld vangen, vervolgens slechte service.

Aardige monteurs