Alles goed en snel geregeld

Secuur werk

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat er secuur gewerkt is. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat er secuur gewerkt is. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

De monteurs gebruikten geen valbescherming, ik ben blij dat er niemand van het dak gevallen is. De monteurs waren wel vriendelijk en vakkundig. De monteurs zouden nog een boekje achterlaten, maar... De monteurs gebruikten geen valbescherming, ik ben blij dat er niemand van het dak gevallen is. De monteurs waren wel vriendelijk en vakkundig. De monteurs zouden nog een boekje achterlaten, maar dat heb ik nooit gekregen (wel naderhand als PDF), hoewel de monteurs wel de vragen achterin het boekje voor mij hadden ingevuld (voor hun positief natuurlijk) en ingestuurd hadden. (Dat zag ik op het opleverdocument.)
Verder ben ik wel tot dusver tevreden over de opbrengst van de installatie.

Over de installatie als geheel ben ik tevreden.

Wat viel u in positieve zin op?

Tot dusver ben ik tevreden over de opbrengst van de installatie en de bijbehorende app.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat de veiligheidseisen niet op de juiste manier zijn toegepast. Wij hebben als zonnepaneleninstallateur veiligheid erg hoog in het vaandel... Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat de veiligheidseisen niet op de juiste manier zijn toegepast. Wij hebben als zonnepaneleninstallateur veiligheid erg hoog in het vaandel staan. Wij hebben daarom het team hierop aangesproken, zodat dit in de toekomst niet meer voor komt. Onze excuses voor het ongemak. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

goed eerlijk advies

snelheid van werken

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u een eerlijk advies heeft ontvangen. Goed om te horen dat de monteurs snel hebben gewerkt. Wij wensen u heel veel plezier met uw... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u een eerlijk advies heeft ontvangen. Goed om te horen dat de monteurs snel hebben gewerkt. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

F.Pauli

geen problemen

alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Leer bepaalde personen dat zij klantvriendelijker moeten zijn en als iemand informatie opvraagt geef dan goede informatie waar zij om vragen.

De Klantvriendelijkheid van de klantenservice laat te wensen over als je voor enig uitleg vraagt over de afwijzing van een offerte voor zonnepanelen. Hun uitleg was op onvriendelijk manier, de... De Klantvriendelijkheid van de klantenservice laat te wensen over als je voor enig uitleg vraagt over de afwijzing van een offerte voor zonnepanelen. Hun uitleg was op onvriendelijk manier, de aanvraag wordt niet in behandeling genomen omdat de opbrengst in hun ogen niet voldoende was, en daarom gingen zij daar geen tijd in steken. Terwijl wij op internet op verschillende sites offertes hadden opvraagt en informatie hadden opgezocht (dus we gingen niet over één nacht ijs) en in hun ogen was het volgens hun wel rendabel. Maar volgens klantenservice werden dit afgedaan als of zij de enige waren die eerlijk waren.

Niets

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. U aanvraag hebben wij eerlijk beoordeeld. Er staan nogal veel hoge bomen voor uw woning waardoor de opbrengst niet rendabel zal zijn. Verder hebben mijn collega's... Hartelijk bedankt voor uw reactie. U aanvraag hebben wij eerlijk beoordeeld. Er staan nogal veel hoge bomen voor uw woning waardoor de opbrengst niet rendabel zal zijn. Verder hebben mijn collega's u netjes te woord gestaan en hebben ze ook nog een offerte opgesteld, rekening houdend met alle bomen die dus voor schaduw kunnen zorgen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Neem klachten serieus

tijdens installatie is een tv versterker kapot gemaakt. is niet gecommuniceerd. Klacht is niet afgehandeld door Volta.

afwerking netjes

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat u het gevoel krijgt dat u klacht niet netjes is afgehandeld. Inmiddels hebben wij u een schadevergoeding uitgekeerd voor de tv versterker... Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat u het gevoel krijgt dat u klacht niet netjes is afgehandeld. Inmiddels hebben wij u een schadevergoeding uitgekeerd voor de tv versterker die perongeluk stuk is gegaan tijdens de installatie. Fijn om te horen dat de afwerking wel netjes is uitgevoerd. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Betere uitleg en toezegging nakomen(welkomst map)

Ondanks verschillende toezeggingen geen papieren welkomst map. Oplever document is bij oplevering niet met mij besproken en deel klant is niet door mij ingevuld.

Snelheid bij installatie

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat u de welkomstmap tijdens de installatie niet heeft ontvangen. Wij zullen hierop het team aanspreken om alsnog de welkomstmap bij u af te... Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat u de welkomstmap tijdens de installatie niet heeft ontvangen. Wij zullen hierop het team aanspreken om alsnog de welkomstmap bij u af te leveren. Het opleverdocument laten wij inderdaad niet tekenen i.v.m. Covid, wel is het de bedoeling dat u het opleverdocument kan doornemen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Wijnen

Als je een fout maakt, reageer dan correct naar je klant en probeer het op te lossen. Niet alleen door de gemaakte fout te herstellen maar ook verantwoordelijkheid te nemen voor de vervolgschade van... Als je een fout maakt, reageer dan correct naar je klant en probeer het op te lossen. Niet alleen door de gemaakte fout te herstellen maar ook verantwoordelijkheid te nemen voor de vervolgschade van slechte installatie

De panelen zijn op een plat dak (geen schaduw) op het noorden (!) geplaatst. Na herhaaldelijk melden, heeft het meer dan 2 jaar geduurd voordat Volta dit erkend heeft en de panelen juist heeft... De panelen zijn op een plat dak (geen schaduw) op het noorden (!) geplaatst. Na herhaaldelijk melden, heeft het meer dan 2 jaar geduurd voordat Volta dit erkend heeft en de panelen juist heeft geplaats (m.u.v. 1 paneel uit 18). De monteurs gaven aan dat er een grove fout is gemaakt.... Ik ben hierdoor veel opbrengst misgelopen (mijn buurman heeft nl. exact hetzelfde systeem). Volta wil hier niet in tegemoet komen en reageert ook niet op dit verzoek. Je zou je kapot moeten schamen om een systeem zo af te leveren (incl. service contract). Adequater reageren om de fout te herstellen had een hoop gescheeld. Je klant in de kou laten zitten zonder reactie en tegemoetkoming van verlies is ronduit schandalig. We hebben het op een nette manier proberen op te lossen maar formele stappen zijn blijkbaar nodig om dit tot een goed eind te brengen.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs zijn heel aardig. Fouten kunnen worden gemaakt, maar moeten dan door het bedrijf worden gecorrigeerd

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat tijdens de installatie de zonnepanelen naar het Noorden zijn geplaatst. Dit is niet hoe het hoort. Onze excuses hiervoor. De zonnepanelen... Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat tijdens de installatie de zonnepanelen naar het Noorden zijn geplaatst. Dit is niet hoe het hoort. Onze excuses hiervoor. De zonnepanelen zijn inmiddels naar het Zuiden gemonteerd. De afdeling service zal verder nakijken of u recht heeft op een eventuele vergoeding. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken: 088 023 7480

Frans

Alles correct verlopen. Goede voorlichting en hulp.

Wat viel u in positieve zin op?

Het totale pakket. Snelle reacties.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat alles correct is verlopen. Ook erg goed om te horen dat u een duidelijke voorlichting heeft ontvangen. Wij wensen u heel veel... Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat alles correct is verlopen. Ook erg goed om te horen dat u een duidelijke voorlichting heeft ontvangen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Maud

Reageert snel, komt afspraken na, prettige monteurs, goede service.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs hebben zeer netjes gewerkt

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat de gemaakte afspraken goed werden nagekomen. Ook erg goed om te horen dat de monteurs zeer netjes gewerkt hebben. Wij wensen u heel... Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat de gemaakte afspraken goed werden nagekomen. Ook erg goed om te horen dat de monteurs zeer netjes gewerkt hebben. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken: