Door gesplitste montage (elektromonteur ziek, na een week elektrodeel), was de formele oplevering niet geregeld en heeft het nog 3 weken geduurd, voordat formeel is opgeleverd. Daardoor ook geen... Door gesplitste montage (elektromonteur ziek, na een week elektrodeel), was de formele oplevering niet geregeld en heeft het nog 3 weken geduurd, voordat formeel is opgeleverd. Daardoor ook geen monitoring app. Was punt van irritatie. Aan de andere kant heb ik in die periode ook geen factuur ontvangen (dus moet ik ook niet zeuren)

Traject is op zich goed verlopen, op een aantal denk ik COVID gerelateerde zaken (ziekte)

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke beschaafde monteurs, die al mijn vragen hebben beantwoord en goed en snel werkten

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat wij de installatie niet in een keer hebben kunnen afronden. Ondanks de vele zieken dankzij Covid, hebben we u installatie wel op tijd... Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat wij de installatie niet in een keer hebben kunnen afronden. Ondanks de vele zieken dankzij Covid, hebben we u installatie wel op tijd proberen af te ronden. Fijn om te horen dat de rest van het traject wel goed is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Zo door gaan

Goede dienstverlening

Tekst en uitleg

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat de dienstverlening goed is verlopen!. Ook goed om te horen dat u een duidelijke uitleg heeft ontvangen over het traject. Wij wensen... Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat de dienstverlening goed is verlopen!. Ook goed om te horen dat u een duidelijke uitleg heeft ontvangen over het traject. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Door gaan met leveren goeie producten en service.

Vriendelijk ,komen afspraken na, goed advies.

Wat viel u in positieve zin op?

Ze deden heel veel moeite met inplannen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u erg tevreden bent over onze producten en service. Goed om te horen dat er rekening werd gehouden met uw wensen tijdens het inplannen van de... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u erg tevreden bent over onze producten en service. Goed om te horen dat er rekening werd gehouden met uw wensen tijdens het inplannen van de installatie. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

De juistheid van informatie eerst goed nakijken voordat het naar de klant gaat

We hebben een aantal jaren geleden zonnepanelen aangeschaft. Tot dusver heel tevreden echter nu een naar contact gehad. Het service pakket gaat veranderen. Nu blijkt dat de informatie die hierover... We hebben een aantal jaren geleden zonnepanelen aangeschaft. Tot dusver heel tevreden echter nu een naar contact gehad. Het service pakket gaat veranderen. Nu blijkt dat de informatie die hierover naar de klant is gegaan niet klopt. Als u voor Comfort basis kiest blijkt later in de offerte de voorrijkosten helemaal niet in het pakket te zitten. Ook bij de inspectie eens in de 3 jaar moet u zelf de voorrijkosten te betalen. Hoe misleidend kan dit zijn?

Wat viel u in positieve zin op?

De installatie is prima geweest.

Hopelijk is het vervolg traject ook zo positief, Ga zo door.

Goede afspraken en dito arbeid,

Wat viel u in positieve zin op?

Het werken als een geoliede machine; netjes en snel.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat het traject snel en soepel is verlopen.

John Murkens

Ga zo door,maar geef reële,betrouwbare levertijden op

degelijke info,afspraken worden nagekomen en betrouwbaar

perfecte aflevering

Jacques Theunissen

Een vraag: bij het monteren van zonnepannelen, wordt daar nooit geen steiger gebruikt, worden deze panelen altijd langs een ladder omhoog gebracht?

Het belangrijkste is dat jullie mij hebben beloofd dat Volta Limburg deze zonnepanelen zouden komen monteren, maar nu is een andere firma gekomen, "De Duurzame jongens", en hier heb en had ik geen... Het belangrijkste is dat jullie mij hebben beloofd dat Volta Limburg deze zonnepanelen zouden komen monteren, maar nu is een andere firma gekomen, "De Duurzame jongens", en hier heb en had ik geen ervaring mee, ik dus ben ik teleurgesteld. Volta Limburg is haar afspraaken niet nagekomen

N.v.t.

Laat even weten als een ander bedrijf komt ipv volta zelf.

Snellelevering, goede adviezen, goede uitleg over wat er gaat gebeuren.

Wat viel u in positieve zin op?

Keurig gewerkt, netjes afgeleverd.

A. Swinnen

Dakmeting toch beter uit laten voeren.

Het begon helaas met een foute dak meting waardoor het monteren op de dag zelf niet doorging en ik met minder platen en een latere datum genoegen moest nemen, helaas geen tegenmoetkoming van... Het begon helaas met een foute dak meting waardoor het monteren op de dag zelf niet doorging en ik met minder platen en een latere datum genoegen moest nemen, helaas geen tegenmoetkoming van Volta....

Snelle afhandeling

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat het voortraject niet soepel is verlopen. Het is altijd vervelend als het voortraject anders loopt dan uw verwachtingen. De schouw is er... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat het voortraject niet soepel is verlopen. Het is altijd vervelend als het voortraject anders loopt dan uw verwachtingen. De schouw is er juist om zulke zaken te onderscheppen. We zullen dit terugkoppelen naar de schouwer die bij u de schouw heeft uitgevoerd. Het is zeer belangrijk om tijdens de schouw het legplan nauwkeurig in te meten. Fijn om te horen dat de afhandeling snel is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Aandacht aan kunde monteurs

Correcte klantenservice/verkoopadvies

Installatie zelf liet wat te wensen over. Restpunten waren niet doorgegeven. Kunde/voorbereiding installatie personeel kan beter

Wat viel u in positieve zin op?

Soepel bestel en afspraken proces. Goed op de hoogte gehouden van voortgang via email