geen cowboy firma

Wat viel u in positieve zin op?

correct en snel geleverd volgens afspraak

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat de installatie snel geleverd was zoals afgesproken. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben,... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat de installatie snel geleverd was zoals afgesproken. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Snelle correcte plaatsing/ afhandeling.

Nette vriendelijke medewerkers.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat de plaatsing snel is verlopen! Goed om te horen dat onze collega's vriendelijk zijn en erg professioneel hebben gewerkt. Wij wensen u heel... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat de plaatsing snel is verlopen! Goed om te horen dat onze collega's vriendelijk zijn en erg professioneel hebben gewerkt. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

A.van Turnhout

Het is was prima zo

Prijs/ kwaliteit verhouding

De snelle installatie

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Erg goed om te horen dat de installatie snel is verlopen. Fijn om te horen dat het traject prima is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Erg goed om te horen dat de installatie snel is verlopen. Fijn om te horen dat het traject prima is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Jacobs

N.v.t.

Ik had via vrienden al gehoord dat dit een goede keuze zou zijn. Ik ben zelf tevreden na de 1e week.

prima vakmanschap

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Super om te horen dat u al snel tevreden was over de service en de installatie. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Super om te horen dat u al snel tevreden was over de service en de installatie. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Ewoud Benschop

betrouwbaar bedrijf

Wat viel u in positieve zin op?

de samenwerking tussen de drie medewerkers

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat de samenwerking goed is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat de samenwerking goed is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Reageren op klanten en onderdelen die vallen onder de garantie ook vervangen .

Heb zonnepanelen gekocht en na 2 jaar is de omvormer stuk en dit valt dus onder de garantie. Ben al meer dan een maand aan het wachten op een reactie en het vervangen van de omvormer. Na meerdere... Heb zonnepanelen gekocht en na 2 jaar is de omvormer stuk en dit valt dus onder de garantie. Ben al meer dan een maand aan het wachten op een reactie en het vervangen van de omvormer. Na meerdere mails en telefonisch contact komt er geen reactie. Garantie is bij dit bedrijf schijnbaar niet van toepassing.

Verkoop gaat goed.

Delissen

Direct contact met de klant zou ik aanbevelen en niet alles digitaal regelen. Niet alle klanten zijn digitaal onderlegd.

Er worden klanten afgewezen omdat het dak of meterkast niet correct zou zijn dit brengt meerkosten met zich mee wordt te commercieel aangepakt door volta soler

Wat viel u in positieve zin op?

De kennis bij de schouw ter plaatse

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat de schouw prima is verlopen. Tegenwoordig gaat bijna alles digitaal omdat het traject dan ook veel sneller verloopt. Verder sturen wij ook nog... Hartelijk bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat de schouw prima is verlopen. Tegenwoordig gaat bijna alles digitaal omdat het traject dan ook veel sneller verloopt. Verder sturen wij ook nog een technische adviseur op locatie om het e.e.a. met u te bespreken. De meterkasten die wij aanbieden zijn gerelateerd aan de NEN1010 normen waar we ons aan de dienen houden. Daarnaast hebben wij de veiligheid van u en de installatie erg hoog in het vaandel staan. Bedankt voor uw vertrouwen en wij wensen u nog heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Arno Deckers

Ik wil niet vervelend zijn, maar één opmerking moet mij van het hart. Ik heb de offerte die ik in het begin heb gekregen ondertekend ter goedkeuring. Verder heb ik gemeld dat in afwachting van de... Ik wil niet vervelend zijn, maar één opmerking moet mij van het hart. Ik heb de offerte die ik in het begin heb gekregen ondertekend ter goedkeuring. Verder heb ik gemeld dat in afwachting van de dakdekker (i.v.m. het bekleden van een nieuw laag op het platte dak) de panelen nog niet gelegd konden worden. Dit was in het begin geen probleem. Echter!!!!!! Door het feit dat ook de dakdekker niet meteen kon komen, werd ik na 4 maanden geconfronteerd met een prijsverhoging. Dit vind ik helaas NIET klantvriendelijk.

n.v.t.

n.v.t.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Helaas is de offerte maar 30 dagen geldig. Wij hebben ook te maken met prijswijzigingen van de grondstoffen waar wij ons aan dienen te houden. Mocht u nog vragen... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Helaas is de offerte maar 30 dagen geldig. Wij hebben ook te maken met prijswijzigingen van de grondstoffen waar wij ons aan dienen te houden. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Een goede service

Vertrouwen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

I

Nen normering

In kenniscentrum:
“Omvormers
Hoeveel zonnepanelen op een groep”

Staat aardig wat onwaarheden, zonnepanelen aansluiten op een vrije groep?

Zie:...
In kenniscentrum:
“Omvormers
Hoeveel zonnepanelen op een groep”

Staat aardig wat onwaarheden, zonnepanelen aansluiten op een vrije groep?

Zie: https://voltasolar.nl/kenniscentrum/omvormers/hoeveel-zonnepanelen-op-groep/#

Er staat:
“Hoeveel zonnepanelen mag ik op een vrije groep aansluiten?

Het is eigenlijk niet de vraag hoeveel zonnepanelen u op een vrije groep mag aansluiten, het gaat om het ampèrage van de omvormer. De vrije groep in de meterkast is afgezekerd op een bepaald ampèrage. Zolang de omvormer niet meer Ampère levert aan het stroomnet dan de afgezekerde waarde, kan de vrije groep er nooit uit gaan. In de technische specificaties van de omvormer kunt u terug vinden hoeveel Ampère (A) de omvormer aan de wisselstroom (AC) zijde afgeeft aan het stroomnet.”

Zoals hierboven kun je dit niet redeneren.
De pv installatie mag niet op een toevallige vrije groep.

De pv installatie voeding moet je net zoals de netvoeding, voorzien worden van beveiliging, om de installatie (verdeler bedrading en componenten) te beveiligen. Door bijvoorbeeld een installatie-automaat van 40a toe te passen, voordat hij de installatie kan voeden. Ook kan ipv de bovenstaande automaat de pv-installatie voor de hoofdschakelaar aangesloten worden en de hoofdschakelaar vervangen voor een 40A installatie-automaat. Die dient dan als hoofdschakelaar.

Dan hebben we het nog niet eens over de aardlekschakelaar om de aansluitleiding te beschermen.

Succes

Geen idee