Theo Niewenhuizen

Geen zo doorgaan

Perfect geregeld ,fijne vakmensen

Wat viel u in positieve zin op?

De fijne werksfeer tussen de collega's

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles positief is verlopen! Goed om te horen dat onze collega's fijne vakmensen zijn en dat alles perfect geregeld is. Wij wensen u heel veel... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles positief is verlopen! Goed om te horen dat onze collega's fijne vakmensen zijn en dat alles perfect geregeld is. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Wiel

Adequater reageren op een melding

op 21 juli 2021 en 08 september 2021 telefonisch een storing gemeld bij VOLTASOLAR. Tot op heden 06 oktober 2021 heeft nog niemand hierover contact opgenomen. Vandaag klacht ingediend en wacht nu af... op 21 juli 2021 en 08 september 2021 telefonisch een storing gemeld bij VOLTASOLAR. Tot op heden 06 oktober 2021 heeft nog niemand hierover contact opgenomen. Vandaag klacht ingediend en wacht nu af op hun reactie.

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid aan de telefoon

Duidelijkheid

kennis

kennis

Geen - ga zo door

De gehele afhandeling is professioneel en zeer prettig ervaren

Wat viel u in positieve zin op?

De snelle en schone oplevering

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw fijne reactie! Goed om te horen dat de gehele afhandeling professioneel is verlopen en dat u dit als zeer prettig heeft ervaren! Fijn om te weten dat de oplevering snel en... Hartelijk bedankt voor uw fijne reactie! Goed om te horen dat de gehele afhandeling professioneel is verlopen en dat u dit als zeer prettig heeft ervaren! Fijn om te weten dat de oplevering snel en netjes is verlopen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Nvt

gemak

Wat viel u in positieve zin op?

snelheid waarmee uiteindelijk alles is geïnstalleerd en werkend opgeleverd

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat het traject snel en netjes is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben,... Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat het traject snel en netjes is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Geen tips

betrouwbare firma en nette oplevering

zeer netjes en snel

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw fijne reactie! Goed om te horen dat het traject snel en netjes is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan... Hartelijk bedankt voor uw fijne reactie! Goed om te horen dat het traject snel en netjes is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Arno

Proces verliep gladjes!

Wat viel u in positieve zin op?

Totale proces is kwalitatief goed, iedere schakel is in orde.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Super om te horen dat het gehele proces goed is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan... Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Super om te horen dat het gehele proces goed is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat het traject goed is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u... Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat het traject goed is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Niets

Goede werkte opgeleverd en heel vriendelijk.

Tevreden

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles positief is verlopen! Goed om te horen dat er goed werk is opgeleverd. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie.... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles positief is verlopen! Goed om te horen dat er goed werk is opgeleverd. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Iets meer van installatie materiaal op de wagen

Wat viel u in positieve zin op?

Jonge en dynamische monteurs erg vriendelijk en hulpzaam

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat de monteurs erg vriendelijk en behulpzaam waren. We gaan ervoor zorgen dat de monteurs meer voorraad zullen ontvangen voor in de bus. Wij... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat de monteurs erg vriendelijk en behulpzaam waren. We gaan ervoor zorgen dat de monteurs meer voorraad zullen ontvangen voor in de bus. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken: