Jo Machiels

Sneller de klant helpen

De installatie was snel maar voor de app en inloggen zitten we al bijna een maand te wachten op de email dit vinden we geen service

De levering

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat het aanmaken van de monitoringsapp een maand heeft geduurd. Dit is zeer vervelend. Wij streven ernaar om de monitoringsapp binnen 5... Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat het aanmaken van de monitoringsapp een maand heeft geduurd. Dit is zeer vervelend. Wij streven ernaar om de monitoringsapp binnen 5 werkdagen aan te maken. We zijn er inmiddels mee bezig om dit proces te versnellen. Er zijn verschillende installatieteams die nu de monitoringsapp direct na de installatie aanmaken voor de klant, zo hoeft er niet meer lang gewacht te worden op de monitoringsapp. Fijn om te horen dat de installatie wel snel is verlopen! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Ed Janssen

Prima bedrijf

Snel en vakkundig

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat het traject snel is verlopen. Erg goed om te horen dat onze deskundigheid goed bij u in de smaak is gevallen. Wij wensen u heel veel plezier... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat het traject snel is verlopen. Erg goed om te horen dat onze deskundigheid goed bij u in de smaak is gevallen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

J.C.C.J. Klerkx

Zorgen dat na het aanbrengen en aansluiten vande panelen, de app en account zsm bij de klant zijn om de installatie te monitoren! Heeft bij mij 3 wkn,na diverse malen te moeten bellen, geduurd, Dat... Zorgen dat na het aanbrengen en aansluiten vande panelen, de app en account zsm bij de klant zijn om de installatie te monitoren! Heeft bij mij 3 wkn,na diverse malen te moeten bellen, geduurd, Dat is veel te lang!

Goed advies en prima uitvoering van de order!

Wat viel u in positieve zin op?

De adviezen van de verkoop medewerker

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat het aanmaken van de monitoringsapp 3 weken heeft geduurd. Dit is zeer vervelend. Wij streven ernaar om de monitoringsapp binnen 5 werkdagen... Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat het aanmaken van de monitoringsapp 3 weken heeft geduurd. Dit is zeer vervelend. Wij streven ernaar om de monitoringsapp binnen 5 werkdagen aan te maken. We zijn er inmiddels mee bezig om dit proces te versnellen en te verbeteren. Er zijn verschillende installatieteams die nu de monitoringsapp direct na de installatie aanmaken voor de klant, zo hoeft er niet meer lang gewacht te worden op de monitoringsapp. Fijn om te horen dat de installatie wel snel is verlopen! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

betrouwbaar

geen rommel

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat alles correct is verlopen! Erg goed om te horen dat de monteurs geen rommel hebben achtergelaten. Wij wensen u heel veel plezier met... Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat alles correct is verlopen! Erg goed om te horen dat de monteurs geen rommel hebben achtergelaten. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Faassen

Het traject na de installatie op papier zetten , zodat je het achteraf nog na kunt lezen

Alles duper getegeld

Wat viel u in positieve zin op?

Alle afspraken die gemaakt zijn , zijn ook allemaal nagekomen.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alle afspraken die gemaakt zijn, goed zijn nagekomen. Erg goed om te horen dat alles super is geregeld! Wij zullen u nog een welkomstmap toe... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alle afspraken die gemaakt zijn, goed zijn nagekomen. Erg goed om te horen dat alles super is geregeld! Wij zullen u nog een welkomstmap toe sturen wat betreft de uitleg inzake de Envoy. Eerder hebben we u ook een gebruikershandleiding toe gemaild waar ook het een en ander staat uitgelegd. Nogmaals bedankt voor uw terugkoppeling! Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Super service, snel geregeld

Prettige monteurs, prettige service

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat de service u goed is bevallen. Erg leuk om te horen dat alles rondom het traject snel is geregeld. Wij wensen u heel veel plezier... Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat de service u goed is bevallen. Erg leuk om te horen dat alles rondom het traject snel is geregeld. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

martie vermeltfoort

Zeker zo doorgaan!

alles netjes afgewerkt super

vriendelijk

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat alles correct is verlopen! Erg goed om te horen dat alles netjes is afgewerkt. Wij wensen u heel veel plezier met uw... Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat alles correct is verlopen! Erg goed om te horen dat alles netjes is afgewerkt. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Veiligheid van de monteurs bij werken op hoogte

snelle service en duidelijk

sneheid

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat het gehele traject binnen Volta Solar snel is verlopen. Wij hebben veiligheid erg hoog in het vaandel staan! We zullen de monteurs hierop... Hartelijk bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat het gehele traject binnen Volta Solar snel is verlopen. Wij hebben veiligheid erg hoog in het vaandel staan! We zullen de monteurs hierop aanspreken dat het zeer belangrijk is om veilig te installeren. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Ga zo door??

Overzichtelijke en goede snelle levering

Wat viel u in positieve zin op?

Makkelijk benaderbaar en zeer vriendelijke en duidelijke werknemers

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat de levering van de zonnepanelen snel is verlopen. Erg goed om te horen dat wij vriendelijke werknemers hebben! Wij wensen u heel... Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat de levering van de zonnepanelen snel is verlopen. Erg goed om te horen dat wij vriendelijke werknemers hebben! Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Bel de klant als de monteurs later komen door een vertraging zodat deze niet zit te wachten

Goede uitleg goede service en nette montage

Service

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u niet van te voren gebeld bent geworden dat de monteurs iets later zijn op de dag van de installatie. Wij vinden het belangrijk dat onze... Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u niet van te voren gebeld bent geworden dat de monteurs iets later zijn op de dag van de installatie. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zo goed mogelijk geïnformeerd worden. Inmiddels hebben wij het team aangesproken dat als er een afspraak uitloopt, de klanten wel telefonisch worden geïnformeerd. Onze excuses hiervoor!