Cube Charging
- Lease Cupra Born
Nieuwe lease-auto top geregeld
matige terugkoppeling van afspraken, lease auto niet volledig werkend geleverd
uitstekend. professioneel, persoonlijk en behulpzaam
Prettig bedrijf. Medewerkers zijn klantvriendelijk en schakelen snel.
Als langdurige klant ben ik ontzettend tevreden over de service van Wittebrug Lease. Joost en Rolf denken proactief mee en fungeren als echte partners in ons mobiliteitsvraagstuk. De snelle oplossingen, persoonlijke aanpak en flexibiliteit maken de samenwerking niet alleen efficiënt, maar ook zeer prettig. Altijd bereikbaar, altijd betrokken – dat is wat Wittebrug Lease voor ons zo betrouwbaar maakt. ★★★★★
Alles is uitstekend geregeld en heel duidelijk, zowel bij het bedrijf wat de levering doet als bij de leasemaatschappij. Alles kon digitaal worden afgehandeld, en dat is wel zo snel en prettig!
Heel goed
Goede communicatie, betrokken medewerkers en heldere afspraken
Ydence Company
Super
Fijne samenwerking met Daan.
Goede en nette afhandeling van het verkrijgen van de Lease auto
Positief, persoonlijk en altijd bereikbaar
Wittebrug Lease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wittebrug Lease heeft de volgende resultaten bereikt:
Nieuwe lease-auto top geregeld
matige terugkoppeling van afspraken, lease auto niet volledig werkend geleverd
uitstekend. professioneel, persoonlijk en behulpzaam
Prettig bedrijf. Medewerkers zijn klantvriendelijk en schakelen snel.
Heel goed
Goede communicatie, betrokken medewerkers en heldere afspraken
Ydence Company
Super
Fijne samenwerking met Daan.
Goede en nette afhandeling van het verkrijgen van de Lease auto
Positief, persoonlijk en altijd bereikbaar