Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

van Dam

Wij hebben hier in mei een hoekbank gekocht. Toen de bank na 6 maanden eindelijk geleverd werd, zagen we dat de bank anders was dan wij hadden besteld. De zitkussens zouden allemaal los moeten zijn,... Wij hebben hier in mei een hoekbank gekocht. Toen de bank na 6 maanden eindelijk geleverd werd, zagen we dat de bank anders was dan wij hadden besteld. De zitkussens zouden allemaal los moeten zijn, aan 1 kant is dit zo. De andere kant is helemaal glad. Contact opgenomen met de klantenservice, maar er gaat niets mee gedaan worden. Erg jammer van zo'n dure bank.

Gaj van dijk

Zeer slechte nazorg bankstel van 3400€ vertoont scheurtjes naar 2jaar wordt niet in behandeling genomen

Petra

Slechte ervaring, zeer slechte service.
Bankstel gekocht begin dit jaar, bij levering zat er een scheur in de bank, deze is weer opgehaald zal opnieuw bekleed worden .
Ik heb aangegeven...
Slechte ervaring, zeer slechte service.
Ik heb aangegeven krijg ik dan geen kleurverschil ? Komt goed mevrouw.
Na veel telefoontjes na dikke 3 maanden komt de bank terug met andere poten en een donkere kleur ( duuuuu dus wel kleurverschil) ik zeg dit is niet onze bank, de maten van de kussens waren ook anders, hun beweren dat t de zelfde bank is … waarom zitten er dan andere poten onder ? Hier wordt vanuit de zaak niets mee gedaan en tot op heden heb ik de oude poten ook nog niet ………… WAARDELOOS!!! Nog geen excuses vanuit hun kant . Verkoper was ook niet de alle vriendelijkste. Ons zien ze daar niet meer , ja misschien nog een keer dat ik zelf even de poten op ga halen .

S Janssen

Klachtenafhandeling zeer teleurstellend

Kapil

Worst experience. Store employees behave nice until you buy the product but service is the worst. Customer service people dont even know how to talk to customers. They yell at customers on call and... Worst experience. Store employees behave nice until you buy the product but service is the worst. Customer service people dont even know how to talk to customers. They yell at customers on call and misbehave.

O Wille

Bijzonder slecht. Waardeloze klantenservice. Ik krijg geen reactie. Niet in de winkel en ook niet via email. Nog nooit ben ik zo slecht geholpen

M van Zwol

Voor de tweede maal zeer goed geholpen door Huisje in filiaal Eindhoven we zijn zeer tevreden

DS

Betweterige klantenservice

Ramlal

Zeer slechte ervaring
Bij binnenkomst zijn ze heel aardig maar als er iets niet klopt bij de levering en je gaat naar de winkel dan zijn zo achterbaks

Woonsquare

Waardeloos! Problemen nieuwe bank worden totaal niet opgelost!