Goed, deskundig advies gekregen. Fijn dat er zoveel tijd uitgetrokken werd om tot een goed voorstel te komen.
Nijboer
Goede duidelijk informatie. Ook voldoende verkenning van alternatieven
van der Hem
Goede ervaring
Wim van den Haak
Goed contact met Danny, opgebonden paardenstaartje
Mackaay
Prettig contact op familiaire basis, werd ook naar mijn financiële mogelijkheden gekeken waar een goede overeenkomst is uitgekomen,
P.dobbe
Mogelijkheid bekeken om douche te plaatsen op plaats waar nu wasvoorziening is(ruimte te klein)
Van baden
Duidelijke uitleg
Marzenna Donajska
Ik kan de contractbreuk van 19 april 2019 door Zwaluw accepteren (contract: ZWA08577 d.d. 19-04-2019). Maar waarom Zwaluw de aanbetaling (2.170,75 euro) vanaf 2019 niet terugbetaalt en de e-mails...Ik kan de contractbreuk van 19 april 2019 door Zwaluw accepteren (contract: ZWA08577 d.d. 19-04-2019). Maar waarom Zwaluw de aanbetaling (2.170,75 euro) vanaf 2019 niet terugbetaalt en de e-mails negeert die naar alle adressen worden gestuurd? Vooral naar het e-mailadres van men. Jan A. Sluijs die de beslissing heeft genomen? Wil Zwaluw het voorschot (2.170,75 euro) stelen? Gebrek aan professioneel ontwerp en afmetingen, fouten in de bestelling, vernietiging van een nieuwe badkamer in een nieuw appartement, uiteindelijk contractbreuk. Plus de diefstal van de aanbetaling (2.170,75 euro)? Ik raad ten zeerste af om dit bedrijf te gebruiken
gedupeerde klant van zwaluw comfortsanitair
Slechte ervaring grote bek door de telefoon en mega duur de monteurs zeggen zelf dat het voor de helft makkelijk had gekund oplichters ga hier niet mee in zee ze bouwen zelf op ondergrond wat af...Slechte ervaring grote bek door de telefoon en mega duur de monteurs zeggen zelf dat het voor de helft makkelijk had gekund oplichters ga hier niet mee in zee ze bouwen zelf op ondergrond wat af gekeurd is