2079 beoordelingen

2079 Reviews

Bal

Tevreden over geleverde douche, de beide monteurs (echter zonder mondkapje) . Niet zo tevreden over service van administratie

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Bedankt voor uw reactie.

Sudmeier

Goed werk geleverd kan alleen iets beter omdat ze terug moeten komen voor kit reparatie en ruit lekkage

Van den Eynde Maria

Vriendelijk en zeer netjes werk afgeleverd.

H van Veen

Slechte klantenservice

H van Veen

Slechte klantenservice en garantie.

Plaatsing van de inloop douche is prima geweest na een lage 1 dagplaatsing 22.00 uur klaar en netjes achtergelaten.
Na 4 jaar een lekkende...
Slechte klantenservice en garantie.

Na 4 jaar een lekkende kraan?…. Contact op genomen, “ oh al zo oud” ??? Was het eerste reactie… Nou .. dat wordt een dure grap want er moet dan een monteur komen en eerst de voorrijkosten zijn al duur dus….. ik zeg garantie? ..nee hoor dat is 2 jaar fabrieksgarantie ….dus……. Op de opmerking dat ik toch wel meer mag verwachten van zo’n dure kraan krijg ik als antwoord “ ik hek ook eens een dure broek gekocht en die was ook eerder kapot dan een goedkope” ? dus geen garantie.
Ik naar crohne KLantenservice… “ OH dat is vervelend meneer” ( al een heel andere benadering ) ik zal eens even nakijken ….. nou dat valt onder de 5 JAAR! Garantie meneer en zullen u het binnenwerk opsturen ……. KIJK … dat is echte klantenservice ….. zoals ik dat ook zie….
ik weet wel als ik met mijn klanten net zo om zou gaan als de firma Zwaluw dat ik er niet veel zal overhouden.
Ik raad dan ook aan om eens een aantal cursussen en trainingen klantgericht en service te volgen…. Val een hoop te leren!!!!!!!,!

Lindeman

Goed en vriendelijk

rwvwilsumn

Wilt u in zee gaan met:
Een bedrijf waar de duidelijke afspraken met de verkoper niet worden gecommuniceerd met de monteurs ?
Waar de leiding van het bedrijf u de schuld geeft van deze...
Wilt u in zee gaan met:
Waar de leiding van het bedrijf u de schuld geeft van deze slechte communicatie "U heeft toch getekend voor de uitvoering van de werkzaamheden" (JA, VOOR DE WERZAAMHEDEN ZOALS AFGESPROKEN MET DE VERKOPER ).
Een bedrijf waar de financiële administratie een absolute wanorde is en u meerdere aanmaningen krijgt voor bedragen die al weken geleden zijn betaald.?
Een bedrijf dat op geen enkele wijze reageert op uw e-mails ?
Een bedrijf waar u , als u uiteindelijk contact krijgt met een leidinggevende, u wordt te woord gestaan door een arrogant en bijzonder klantonvriendelijk persoon. ?
Een bedrijf dat in een zeer hoge prijsklasse zit ( € 9000,-) voor een douchecabine, dit beslist niet waarmaakt door dramatisch slechte communicatie , waardoor het uiteindelijke product niet voldoet aan de hoge verwachtingen die wij hadden.?
Ga dan in zee met dit klantonvriendelijk bedrijf. maar ons advies is blijf ver van dit bedrijf . Nog nooit heb ik zaken gedaan met een bedrijf dat zo slecht kan en wil omgaan met zijn tekortkomingen en daar zelfs de klant de schuld van geeft. I

Hanneke

Teleurstellend. Afspraak plaatsing werd 2 x 1 dag van tevoren afgezegd door bedrijf, ziekte monteurs of niet voldoende monteurs, uiteindelijke levertijd was 7 weken later. Klantenservice beantwoordt... Teleurstellend. Afspraak plaatsing werd 2 x 1 dag van tevoren afgezegd door bedrijf, ziekte monteurs of niet voldoende monteurs, uiteindelijke levertijd was 7 weken later. Klantenservice beantwoordt emails niet. Stang voor houvast in douche stond wel op tekening en er zou 1 week later door de servicedienst worden geleverd en gemonteerd. Niemand meer gezien of gehoord. Kwaliteit inloopdouche in geen enkele verhouding tot de prijs. Doucheslang en kop van douche zeer matig. Na afwerking overal kit-resten en voetafdrukken in de inloopdouche. Monteurs van Poolse origine waren overduidelijk gestressed omdat de klus in 1 dag geklaard moest worden. 1 monteur had ervaring, de 2e was een leerling. Communicatie was moeizaam. Kortom: slechte ervaring met dit bedrijf.