Bij ons ook uitgevoerd, alles op 1 dag, van 8.30 tot 17.30. En alles geheel volgens afspraak, prima vaklieden.
Mevr. Bijkerk
Wij raden zwaluw comfort sanitair aan iedereen aan! Eindelijk kunnen wij weer normaal gebruik maken van onze douche! Bedankt!
N. van Klaveren
Heel mooi geworden, echt heel blij mee. Jullie zijn toppers!!
de Cuijper
Een fijn bedrijf om mee in zee te gaan. Alles is bij ons volgens afspraak geplaatst en zoals besproken.
Mevrouw Schwarz
Bij ons een prima veilige douche geplaatst.
A.J. Kondeur
Douche is geleverd zoals vooraf besproken, dus we zijn tevreden!
Fam. Hoppenbrouwer
Prima douche geplaatst, en alles netjes in 1 dag!
T.J. Verkaart
Wij hebben goede ervaring met zwaluw comfort sanitair en raden het bij iedereen aan.
C.H.E. Magusin
Slechte service en slechte afwerking inloopdouche. We moesten van tevoren betalen maar achteraf geven ze niet thuis als ze geen goed werk hebben afgeleverd. Ik zou zeker niet aanraden om met hen in...Slechte service en slechte afwerking inloopdouche. We moesten van tevoren betalen maar achteraf geven ze niet thuis als ze geen goed werk hebben afgeleverd. Ik zou zeker niet aanraden om met hen in zee te gaan!
Streur
Slecht geïnstalleerd bad, div malen lekkage gehad, afvoer verkeerd aangesloten. In de garantie termijn gevraagd om reparatie, maar geen reactie meer gehad, verbinding wordt verbroken,...Slecht geïnstalleerd bad, div malen lekkage gehad, afvoer verkeerd aangesloten. In de garantie termijn gevraagd om reparatie, maar geen reactie meer gehad, verbinding wordt verbroken, doorgeschakeld naar een bandje etc. Probleem zou alleen verholpen worden als wij de kosten betalen. Ik noem dat op z’n Amsterdams: Koopman kak!