2079 beoordelingen

2079 Reviews

AAA

Waardeloos bedrijf maken een groot gat in de vloer maken de leiding stuk latten je dan zitten u moet er een loodgieter bij hallen en jullie slopen de boel waardeloos bedrijf

lescrauwaet

Wardeloosbedrijf

Niels Duiveman

Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe badkamer. Keurig afgewerkt
en mooi materiaal gebruik. Vakkundige en tevens vriendelijke
vaklui die de hele badkamer weer volledig schoon...
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe badkamer. Keurig afgewerkt
en mooi materiaal gebruik. Vakkundige en tevens vriendelijke
vaklui die de hele badkamer weer volledig schoon achterlieten!
Mijn complimenten voor het hele team.

Mevr. Koopmans

Goed geregeld onze douche is volledig volgens afspraak grplaatst.

Rien Geerlings

Bij Zwaluw comfortsanitair douche cabine besteld. Binnen een dag geplaatst. Monteurs hebben prima gewerkt en alles super netjes opgeruimd. Hele mooie douchecabine. Echter douchekop en slang zijn van... Bij Zwaluw comfortsanitair douche cabine besteld. Binnen een dag geplaatst. Monteurs hebben prima gewerkt en alles super netjes opgeruimd. Hele mooie douchecabine. Echter douchekop en slang zijn van een matige kwaliteit die niet in verhouding staat tot de prijs die betaald is(199.00 euro) een plastic slang en de goedkoopste douchekop van Grohe. Dit had ik niet verwacht en er wordt door Zwaluw alleen gereageerd met dat in de prijs ook zit dat alles goed gemonteerd is en garantie op product zit maar dat krijg je ergens anders ook.
Voor een douchecabine van 8500.00 euro mag je verwachten dat er iets betere producten geleverd worden voor 199.00 euro.
Dat viel me wel tegen.

Erna Kotkamp

Vervanging van bad naar inloopdouche zeer snel gebeurd (binnen 5 uur!). Badkamer en overloop werden schoner achtergelaten dan het was :) Netjes afgewerkt, prettige installateurs, goede communicatie.... Vervanging van bad naar inloopdouche zeer snel gebeurd (binnen 5 uur!). Badkamer en overloop werden schoner achtergelaten dan het was :) Netjes afgewerkt, prettige installateurs, goede communicatie. Zeer tevreden.

Kuyp

Zéér slechte ervaring met de klantenservice. Tot 2x toe zijn de gemaakte afspraken om langs te komen wegens verkeerde plaatsing van apparatuur( kreeg ronde wasbak ipv vierkant, kraan enz) niet na... Zéér slechte ervaring met de klantenservice. Tot 2x toe zijn de gemaakte afspraken om langs te komen wegens verkeerde plaatsing van apparatuur( kreeg ronde wasbak ipv vierkant, kraan enz) niet na gekomen. Moest er zelf achteraan bellen. Verschillende e-mails verstuurd waarop geen reactie terug gekregen. Gebeld en constateerde dat ze het wel hebben ontvangen. Nu gaan ze uitzoeken hoe dit mogelijk is dus ben benieuwd naar de ontwikkeling hiervan.
De kosten voor deze badkamer waren over de €11.000 en je verwacht goede service.
Een zéér teleurgestelde klant
Assen

T.H. Yap

Buitengewoon verrast door adviseur Bert die bij ons thuis kwam en na een grondig en zorgvuldig onderzoek in alle eerlijkheid , objectief constateerde, dat wat wij wilden technisch bijna niet... Buitengewoon verrast door adviseur Bert die bij ons thuis kwam en na een grondig en zorgvuldig onderzoek in alle eerlijkheid , objectief constateerde, dat wat wij wilden technisch bijna niet mogelijk is, dan wel tegen een hele hoge prijs. Ook na een creatief proces in het vinden van alternatieven om toch tegemoet te komen aan onze wensen, was de conclusie, dat het wel een hele dure oplossing zou worden . Daarom adviseerde Bert ons om de badkamer te laten zoals die is. Een ongelooflijk eerlijk verhaal. Deze houding waardeer ik bijzonder! Dit is pas een adviseur!.

Fam.C.Huizing

Veel comfort met douchen!

Fam. Kroeze

Wij zijn erg tevreden over de puike werkzaamheden wat betreft het plaatsen van onze inloopdouche. Dankzij de enthousiaste monteurs is het resultaat geweldig geworden. Alles is na afloop keurig... Wij zijn erg tevreden over de puike werkzaamheden wat betreft het plaatsen van onze inloopdouche. Dankzij de enthousiaste monteurs is het resultaat geweldig geworden. Alles is na afloop keurig achtergelaten. Wij raden zwaluw zeker aan!