Binnen 1 dag is onze douche keurig geplaatst en kunnen wij weer veilig douchen!
E. Huiskes
Zeer tevreden over het geleverde resultaat!
J.Westerhuis
Uitermate teleurstellend. Voor zo’n hoge prijs en prachtige beloftes, verwacht je vakwerk en service. Van beide is geen sprake. Dit is geen provisioneel bedrijf. De monteur is asociaal. Geen...Uitermate teleurstellend. Voor zo’n hoge prijs en prachtige beloftes, verwacht je vakwerk en service. Van beide is geen sprake. Dit is geen provisioneel bedrijf. De monteur is asociaal. Geen overleg vooraf. Slechte afwerking. Beunhazerij werk. Na betaling ben je niet belangrijk Meer voor hen en laten ze je zitten met de rommel. Een bedrijf waar je nooit zaken mee moet doen. Mensen U wordt gewaarschuwd
Van Driessche
Inloopdouche met lek, het plaatsen van een douche heeft in plaats van 1 dag weken geduurd. Eerste afspraak was verplaatst, bij de tweede afspraak hadden ze een verkeerde wand bij. De daaropvolgende...Inloopdouche met lek, het plaatsen van een douche heeft in plaats van 1 dag weken geduurd. Eerste afspraak was verplaatst, bij de tweede afspraak hadden ze een verkeerde wand bij. De daaropvolgende afspraak werd dan ook weer met een week verzet. Na 7 weken had ik eindelijk een bruikbare douche die lekt. Ik heb gebeld, geschreven, foto’s bijgevoegd zonder resultaat. Ik heb tot hier tie van deze firma niets meer gehoord en heb nu een inloopdouche met een lek. Ik ben heel erg teleurgesteld in deze firma.
Arie van Haeften
Na een forse investering, veel te duur eigenlijk, 3 weken niet kunnen douchen. Diverse telefoontjes en mails verder zonder dat iemand reageert, een andere installateur laten komen. Bleek gewoon...Na een forse investering, veel te duur eigenlijk, 3 weken niet kunnen douchen. Diverse telefoontjes en mails verder zonder dat iemand reageert, een andere installateur laten komen. Bleek gewoon een oude en verkalkte kraan in te zitten na een nieuw binnenwerk te hebben geplaatst kunnen we eindelijk gebruik maken van de douche. Gewoon een inferieur bedrijf.
Arie van Haeften
Vanaf het eerste moment geweldig geholpen en geadviseerd. de plaatsing was ook zeer perfect en fijne medewerkers. vakkundig en vriendelijk. nu gaan we er van genieten....
Ex klant
Oplichters. Leeftijdskorting is een farce. Je betaalt de hoofdprijs. Laat een tweede offerte maken en ze vallen door de mand. Laat je niet beinvloeden door alle positieve reactie's. Die horen er...Oplichters. Leeftijdskorting is een farce. Je betaalt de hoofdprijs. Laat een tweede offerte maken en ze vallen door de mand. Laat je niet beinvloeden door alle positieve reactie's. Die horen er allemaal bij!!!! TRAP ER NIET IN!!!!
Fam. Braam
Wij hebben ons ligbad laten vervangen door een inloopdouche. Hier hadden ze door wat extra werkzaamheden 2 dagen voor nodig. De monteurs namen overal de tijd voor om alles netjes af te werken. Wij...Wij hebben ons ligbad laten vervangen door een inloopdouche. Hier hadden ze door wat extra werkzaamheden 2 dagen voor nodig. De monteurs namen overal de tijd voor om alles netjes af te werken. Wij zijn dan ook heel blij met onze inloopdouche.
Gert en Lenie
Wij zijn zeer tevreden met de ombouw van bad naar douche. Vanaf het begin af aan een goed gevoel gehad bij jullie. Vanaf het eerste telefoongesprek tot de plaatsing. Bedankt!!