Onze douche ziet er keurig uit, ook is de badkamer keurig schoon opgeleverd na deze ingreep. Complimenten voor de medewerkers.
L.J.H. Beekman
Na overleg met een adviseur van zwaluw besloten om een douche in 1 dag te laten plaatsten i.p.v. ons bad. In het begin hadden we wel wat twijfels en ook werd de montagedatum met een week verplaatst....Na overleg met een adviseur van zwaluw besloten om een douche in 1 dag te laten plaatsten i.p.v. ons bad. In het begin hadden we wel wat twijfels en ook werd de montagedatum met een week verplaatst. Hier zitten nog wel wat verbeter puntjes in voor zwaluw. Nu onze douche er staat zijn we heel tevreden.
Ria Kloosterman
Bij ons is alles keurig volgens afspraak geplaatst, alles is netjes in 1 dag geplaatst en het douchen bevalt uitstekend.
Fam. van Leeuwen
Een groot compliment voor de werkers van zwaluw. Onze douche is helemaal zoals we voor ogen hadden!
Nieuwe badkamer gekocht, geleverd stipt op termijn, véél meer werk dan voorzien en toch géén opslag van rekening, plaats verlaten in perfecte staat. Wij zijn super-tevreden, en kunnen zwaluw alleen...Nieuwe badkamer gekocht, geleverd stipt op termijn, véél meer werk dan voorzien en toch géén opslag van rekening, plaats verlaten in perfecte staat. Wij zijn super-tevreden, en kunnen zwaluw alleen maar aanbevelen !
M. Meijers
Super tevreden van onze inloop douche en af werking super.
Marco
Douche geplaatst, na 4 jaar is de douchecabine als een bom ontploft. Levensgevaarlijk.Duizende scherven en glassteentjes door de badkamer. Wij hebben gebeld maar er wordt nauwelijks op gereageerd....Douche geplaatst, na 4 jaar is de douchecabine als een bom ontploft. Levensgevaarlijk.Duizende scherven en glassteentjes door de badkamer. Wij hebben gebeld maar er wordt nauwelijks op gereageerd. Dit had echt heel slecht kunnen aflopen. Wij gaan hier werk van maken.