2079 beoordelingen

2079 Reviews

A. Kortes

Bij ons de badkamer gedaan muren inloop douchen toilet en was meubel. Super wat is het mooi geworden. Zeer tevreden.

C. Thomassen

Zoals uw bedrijf de mensen heeft ontvangen van het programma Meldpunt heeft ons vangen, is bij de beesten af! Hier is GEEN exuses voor!!! Ik heb genoeg gezien en wil zeker géén zaken doen met uw... Zoals uw bedrijf de mensen heeft ontvangen van het programma Meldpunt heeft ons vangen, is bij de beesten af! Hier is GEEN exuses voor!!! Ik heb genoeg gezien en wil zeker géén zaken doen met uw bedrijf!

Familie Oord

Bij ons kwamen ze om 8.00..en om 15.00.klaar.prachtig geworden..heel blij mee..

M. Herberts

Onlangs hebben wij een douche via zwaluw comfortsanitair laten plaatsen, dit is geheel volgens afspraak gedaan De heren die de douche kwamen plaatsen waren in 1 dag klaar en nu kunnen wij weer... Onlangs hebben wij een douche via zwaluw comfortsanitair laten plaatsen, dit is geheel volgens afspraak gedaan De heren die de douche kwamen plaatsen waren in 1 dag klaar en nu kunnen wij weer veilig douchen.

L. van Jaarsveld

Wij zijn uiteindelijk wel tevreden over zwaluw comfort sanitair. In eerste instantie werd de douche niet helemaal geplaatst zoals we hadden besproken. Na een belletje met de klantenservice te horen... Wij zijn uiteindelijk wel tevreden over zwaluw comfort sanitair. In eerste instantie werd de douche niet helemaal geplaatst zoals we hadden besproken. Na een belletje met de klantenservice te horen gekregen dat de monteurs de volgende dag langs kwamen om dit te op te lossen. Doordat dit snel en keurig is opgelost geven wij toch een acht!

A Jansen

Na telefonisch contact de boel inmeten. Bij plaatsen werd er door ziekte 14 dagen verschoven. Toen weer om onduidelijke reden weer uitstel van een week. Na breken kwamen ze leidingen tegen die in... Na telefonisch contact de boel inmeten. Bij plaatsen werd er door ziekte 14 dagen verschoven. Toen weer om onduidelijke reden weer uitstel van een week. Na breken kwamen ze leidingen tegen die in de weg zaten. Ik moest een extern bedrijf inschakelen om dat een SANITAIR bedrijf als Zwaluw dit NIET op kon lossen. Extra kosten
€385,- Twee maanden zonder douche en bad gezeten. Daarna is alles geplaatst. Ben nu wel blij met mijn douche maar de aanloop erheen NIET. Ik raad dit bedrijf NIET aan. Van een sanitair bedrijf moet je verwachten dat ze moeilijkheden tijdens het plaatsen op kunnen lossen.

Fam. Kroeze

Netjes afgewerkt en snel klaar zoals besproken.

Mevr. Vaandrager

Binnen 1 dag is onze douche geplaatst en volledig zoals wij voor ogen hadden. Wij zijn erg te spreken over de medewerkers van zwaluwcomfort. Bij alles hebben zij ons duidelijk en goed geholpen!... Binnen 1 dag is onze douche geplaatst en volledig zoals wij voor ogen hadden. Wij zijn erg te spreken over de medewerkers van zwaluwcomfort. Bij alles hebben zij ons duidelijk en goed geholpen! Enorm bedankt voor het plaatsen van onze douche.

R. Bongers

Jaren lang heb ik overwogen om een inloopdouche te nemen. Altijd getwijfeld over de kosten of het wel beter is. Nu ik het eenmaal gedaan heb raad ik het iedereen aan.