2079 beoordelingen

2079 Reviews

Jans van Gemeren

Wat een leuke monteurs bij dit bedrijf.

Sjaan de Groot

Vandaag hebben wij een nieuwe douche gekregen. Heel blij mee, want nu kan ik eindelijk weer douchen. In de vorige douchebak kon ik de hoge stap niet meer maken.

Beloven veel , zoals een inloopdouche van maximaal 4!!!! Cm hoog , is uiteindelijk 16 !!!!! Cm hoog , veiligheidsglas van 6/10 mm , bij nameting 4 mm ! Bij telefonisch contact je mening zeggen ,... Beloven veel , zoals een inloopdouche van maximaal 4!!!! Cm hoog , is uiteindelijk 16 !!!!! Cm hoog , veiligheidsglas van 6/10 mm , bij nameting 4 mm ! Bij telefonisch contact je mening zeggen , wordt er gezegd , u hebt u douche op de eerste etage , u moet ook de trap op dan kunt u ook over een opstapje heen in de douche ! Terwijl er een traplift geplaatst wordt en ik absoluut niet over een obstakel van 16 cm kon !Toen ik dit benoemde werd mij gezegd dat dit gesprek geen zin had en dat ik s’middags teruggebeld zou worden .... NIET dus ! Veel mails en telefoontjes verder zal ik morgen teruggebeld worden ! ZEER benieuwd ! Verder veel te duur voor de materialen wat ze leveren , zwak en meer iets voor een poppenkraam !

Peter Veter

Goed bedrijf leverd mooie producten. Monteurs zijn vriendelijk en netjes

Bedankt voor de goede service. Gisteren gebeld omdat de deur kraakte en vandaag stond er al een monteur op de stoep.

Linda

Erg fijn geholpen door de zwaluw. Mijn moeder moest met spoed een inloopdouche hebben ivm een heupoperatie. Top dat de zwaluw zo snel kon leveren.

J.K. Post

Volgende maand wordt onze nieuwe douche geplaatst. Wij kijken er erg naar uit!!

Carolien

🚿🚿🚿🚿Heeeeerlijke douche!

We hebben eventjes moeten wachten op onze douche omdat alles op maat gemaakt moest worden. Maar het eindresultaat is fantastisch! Echt kwaliteit.