Verlaan
Goede service. Toiletkastje met fontein was te groot voor de toilet. Kregen een gewoon fonteintje zonder kastje. Beide hebben wij nIet hoeven te betalen, echt top!!
Alles netjes meegenomen en opgeruimd
goed
De monteurs werkten hard en nauwgezet. Bij probleempjes samen gezocht naar goede oplossingen! we zijn erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
Vriendelijke mannen en goede werkers, hebben alles schoon achter gelaten Wij genieten van onze badkamer
Super tevreden
---
Zeer tevreden over de gang van zaken. Van bestelling tot oplevering is alles volgens strak schema verlopen. Geleverd werk is heel correct.
Top bedrijf
Hele nette monteur
ze moeten wel nederlands praten dat was niet prettig die buitenlandse taal
vlotte, directe en heldere reactie
De mannen hebben keurig snel en netjes gewerkt en alles na wens gedaan
De heren hebben goed werk geleverd, maar kwamen veel later dan was afgesproken en geen van drieën sprak behoorlijk Nederlands, twee zelfs helemaal niet. Dat vond ik best lastig.
netjes gewrkt
Zwaluw Comfortsanitair verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zwaluw Comfortsanitair heeft de volgende resultaten bereikt:
Zwaluw Comfortsanitair