2076 beoordelingen

2076 Reviews

J.K. Wilborts

Geweldig werk geleverd, in 1 dag weer veilig onder de inloop douche. Monteurs zijn heel kundig en hebben me netjes geholpen met een kleine lekkage in de keuken. Dank daarvoor!

Mvr. Vollemans

Heldere afspraken welke uitstekend nagekomen worden. Zeer behulpzame medewerkers. Montage perfect en alles netjes achtergelaten .

Sies Boom

Aardige man en eerlijk

Bedankt voor uw review!

mathieu

Goede en correcte uitleg door verkoper en prima adviezen verder geen opmerkingen.

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Bedankt voor uw mooie review!

Brussaard Gerard

Duidelijk en heldere informatie

Fijn om te horen!

jan.buttolo

De uitleg was duidelijk en objectief alleen zien we er vanaf en zullen later opnieuw actie ondernemen bedankt.

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Bedankt voor uw reactie. We hopen in de toekomst van u te horen.

Bennie Ferwerda

Prettigcontact met iemand met verstand van zaken. goede adviezen gehad.

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Fijn om te horen dat u heel erg tevreden bent!

N.J.H. van Genugteren

Wij hebben ons Bad vervangen door inloopdouche, het toilet vervangen + een nieuwe wasbak met lades. In 3 dagen is alles keurig geplaatst. Goede materialen en de monteurs zijn vriendelijk en... Wij hebben ons Bad vervangen door inloopdouche, het toilet vervangen + een nieuwe wasbak met lades. In 3 dagen is alles keurig geplaatst. Goede materialen en de monteurs zijn vriendelijk en behulpzaam. Kortom top!

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Fijn om te horen dat alles goed verlopen is! Veel plezier met uw nieuwe inloopdouche.

Fam. Luchtmeijer

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe inloopdouche. Alles is volledig volgens afspraak geplaatst en dat allemaal binnen een dag. Chapeau!

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Vriendelijk bedankt voor uw reactie!