2076 beoordelingen

2076 Reviews

H.de Gooijer

De sanitair specialist begon meteen commentaar te geven op de 2 eerdere sanitaire specialisten van collega bedrijven.
Dit vonden mijn vrouw en ik niet netjes. Oplossing was uiteindelijk wel...
Dit vonden mijn vrouw en ik niet netjes. Oplossing was uiteindelijk wel beter hoe de douchecabine en toebehoren geplaatst gaat worden op 27 augustus a.s.

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Allereerst willen wij u bedanken voor uw feedback over de ervaring met onze sanitair specialist. Het spijt ons te horen dat u en uw vrouw het commentaar op de eerdere specialisten niet op prijs... Allereerst willen wij u bedanken voor uw feedback over de ervaring met onze sanitair specialist. Het spijt ons te horen dat u en uw vrouw het commentaar op de eerdere specialisten niet op prijs hebben gesteld. Wij streven er als bedrijf naar om altijd professioneel, objectief en klantgericht te handelen naar collega bedrijven.
Het doet ons deugd te vernemen dat de uiteindelijke oplossing en planning voor de plaatsing van de douchecabine en toebehoren naar tevredenheid zijn verlopen. Wij hechten grote waarde aan klanttevredenheid en zullen uw ervaring meenemen om onze dienstverlening waar mogelijk verder te verbeteren.
Wij danken u voor uw begrip en wensen u veel plezier met uw nieuwe badkamer.

Gertie Gabriel

Een prettige man

Dat vinden wij ook ;)

Frans Warntjes

Informeel en prettig

A Visser

Prettig gesprek gehad. Hij dacht goed mee en kan zich goed verplaatsen in de situatie

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen, we zijn erg blij om te horen dat u onze service als prettig hebt ervaren.

B. Eisen

Gun factor zeg je dan. Fijn 1e gesprek gehad, met daarop vervolg. Geduldig, begripvol en meedenkend!

Maritha Pieters

Goed gesprek en duidelijke uitleg omtrent producten

Femke de Gast

Een enthousiaste man met oog voor opties in onze badkamer.

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Fijn dat te horen! Dank voor uw review.

Roger Geens

Vooral een goede uitleg

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Goed om te lezen dat u zo tevreden bent!

H. Schroer