Masih
Niet goedkoop, wel goed
Mooie en degelijke spullen. Exact volgens specificaties gemaakt. Levertijden zijn wel aan de (te) lange kant.
Erg prettig en ik hou van bedrijven die doen wat ze zeggen en meedenken om het product te verbeteren.
Zeer goed
Zeer positief, goed service, snelle afhandeling.
Prima samenwerking tot nu toe! Sommige producten/zaken die we in de cleanroom willen hebben gaan niet via Multitube.
energiek bedrijf, langs de kant en klaar oplossingen, zijn ze ook bereid met je mee te denken naar een gepaste oplossing.
Erg goed! Het geleverde product voldoet aan verwachting en wordt door vrijwel geen andere partij met deze mate van customizing aangeboden. Daarnaast is het contact ook altijd erg prettig en wordt er proactief met je casus meegedacht.
Multitube is een zeer professioneel bedrijf dat snel schakelt, zowel per e-mail als telefonisch. Ze zorgen voor de juiste contactpersoon en communiceren duidelijk. Het product is volledig naar wens ontworpen, met waardevol advies waar nodig. Met vriendelijke groet, J. Kuzma
Snelle communicatie en prima levertijden. Foutje gemaakt bij adres van eerste bestelling maar nadat ik dat meldde is er nog een oplossing verzorgd
Alles via teams, slechte verkoop ervaring. Komt niet bij je langs.
Fijne club
Heel goed, top contact.
Multitube verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Multitube heeft de volgende resultaten bereikt:
Niet goedkoop, wel goed
Zeer goed
Zeer positief, goed service, snelle afhandeling.
Alles via teams, slechte verkoop ervaring. Komt niet bij je langs.
Fijne club
Heel goed, top contact.