8.6 /10

checkbox97% beveelt Multitube aan!

Masih

Proffesioneel en effectief

Niels

SterSterSterHalve sterLege ster

Niet goedkoop, wel goed

Mirco

SterSterSterSterLege ster

Mooie en degelijke spullen. Exact volgens specificaties gemaakt. Levertijden zijn wel aan de (te) lange kant.

Rick

Erg prettig en ik hou van bedrijven die doen wat ze zeggen en meedenken om het product te verbeteren.

Juan

Harmen

Zeer goed

Johan

Zeer positief, goed service, snelle afhandeling.

Remi

SterSterSterSterLege ster

Prima samenwerking tot nu toe! Sommige producten/zaken die we in de cleanroom willen hebben gaan niet via Multitube.

Gerard

energiek bedrijf, langs de kant en klaar oplossingen, zijn ze ook bereid met je mee te denken naar een gepaste oplossing.

Yoeri

Erg goed! Het geleverde product voldoet aan verwachting en wordt door vrijwel geen andere partij met deze mate van customizing aangeboden. Daarnaast is het contact ook altijd erg prettig en wordt er proactief met je casus meegedacht.

Jarek Kuzma

Multitube is een zeer professioneel bedrijf dat snel schakelt, zowel per e-mail als telefonisch. Ze zorgen voor de juiste contactpersoon en communiceren duidelijk. Het product is volledig naar wens ontworpen, met waardevol advies waar nodig. Met vriendelijke groet, J. Kuzma

Yoeri

Snelle communicatie en prima levertijden. Foutje gemaakt bij adres van eerste bestelling maar nadat ik dat meldde is er nog een oplossing verzorgd

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Alles via teams, slechte verkoop ervaring. Komt niet bij je langs.

Jeremy

Fijne club

Alexander

Heel goed, top contact.

Multitube verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Multitube heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 20 januari 2025

Multitube

Multitube is al meer dan 15 jaar dé partner voor werkplek- en magazijninrichting in de industrie en logistiek. Met een gedreven team ondersteunen we toonaangevende bedrijven door heel Europa. We ontzorgen hen volledig met maatwerkoplossingen die processen optimaliseren, verspilling tegengaan en de ergonomie verbeteren, Onze modulaire constructiesystemen maken processen efficiënter en toekomstbestendig, met een sterke focus op kwaliteit, service en innovatie.

Masih

Juan

Harmen

Zeer goed

Johan

Zeer positief, goed service, snelle afhandeling.

Remi

Gerard

Jarek Kuzma

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Alles via teams, slechte verkoop ervaring. Komt niet bij je langs.

Jeremy

Fijne club