Het is voor mij de eerste keer dat ik geconfronteerd ben met een advocaat. De communicatie verliep via email en telefonisch, duidelijk formeel en goed verwoord. Ben zeer tevreden met de afloop en...Het is voor mij de eerste keer dat ik geconfronteerd ben met een advocaat. De communicatie verliep via email en telefonisch, duidelijk formeel en goed verwoord. Ben zeer tevreden met de afloop en afsluiting van mijn zaak.
Vanaf moment één een hele goede basis. Ik kan alleen maar heel positief zijn over de gehele periode dat ik ben geholpen door mevrouw Thomassen.
Er werd goed geluisterd naar mijn verhaal En ook goed geadviseerd.
Goed, heldere communicatie, veel begrip voor mijn situatie en snelle reacties op mail en vragen.
Wij hebben nog nooit iets mee gemaakt (ongeluk )En wisten ook niet hoe we dit konden oplossen .Dus onze ervaring : super fijn geholpen Nogmaals bedankt
Zeer positief ,vriendelijk ,verstand van zaken en aanpakken ,precies zoals wij zouden willen
Luisterende oor, begrip voor de situatie en behulpzaam.
Fijne ervaring
Ervaren, eerlijke, begripvolle en pro-actieve professionals binnen MUNTENBURG Advocaten!