- Product of service:
- Evaluatie letselschadetraject
Heel professioneel en betrokken advocaat.
Professioneel Fijn contact met Dhr van Santen Te afwachtend tegenover de tegenpartij
Cristian Diaz is een topper !
Mevrouw Thomassen heeft op een goede manier mijn belangen behartigt. Dit alles ging met goede communicatie en in goed overleg. Zoals ook al bij mevrouw Thomassen aangegeven, ik hoop dat het niet nodig is maar voor een volgende zaak vraag ik haar weer!
Zeer vriendelijk recht to the point met toch ook nog een persoonlijke instelling Zeer tevreden
Zeer goed. Kreeg altijd snel antwoord op mailtjes. Duidelijke uitleg. Een goede en lieve behandelaar van mijn schade vergoeding. Erg goed geholpen!
Mijn ervaring met Mevr Kyra Thomassen was werkelijk geweldig! Wat een fijne en empathische advocaat is deze Mevrouw. Ik kijk met een fijn gevoel terug op onze gesprekken en de afhandeling was boven verwachting.
zeer prettig openings gesprek gehad met Kyra Thomassen gehad en van haar kant veel begrip en medeleven getoond over het ongeluk van mijn vrouw. Alles is duidelijk uitgelegd en naar tevredenheid afgehandeld.
Het is voor mij de eerste keer dat ik geconfronteerd ben met een advocaat. De communicatie verliep via email en telefonisch, duidelijk formeel en goed verwoord. Ben zeer tevreden met de afloop en afsluiting van mijn zaak.
Vanaf moment één een hele goede basis. Ik kan alleen maar heel positief zijn over de gehele periode dat ik ben geholpen door mevrouw Thomassen.
Er werd goed geluisterd naar mijn verhaal En ook goed geadviseerd.
Goed, heldere communicatie, veel begrip voor mijn situatie en snelle reacties op mail en vragen.
Wij hebben nog nooit iets mee gemaakt (ongeluk )En wisten ook niet hoe we dit konden oplossen .Dus onze ervaring : super fijn geholpen Nogmaals bedankt
zeer positief ,vriendelijk ,verstand van zaken en aanpakken ,precies zoals wij zouden willen
Luisterende oor, begrip voor de situatie en behulpzaam.
MUNTENBURG® Advocaten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MUNTENBURG® Advocaten heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel professioneel en betrokken advocaat.
Cristian Diaz is een topper !
Er werd goed geluisterd naar mijn verhaal En ook goed geadviseerd.
Luisterende oor, begrip voor de situatie en behulpzaam.
MUNTENBURG® Advocaten heeft de volgende resultaten bereikt: