Jelle
- Product of service:
- Geweer kluis Klasse 1
Goed, maar dienen de legplaten aan te passen
Heel correcte levering
Mooie degelijke wapenkluis voor 3 geweren en met munitiekluis. Klein, stevig en mooi.
Perfect
Super en vriendelijk.
Alles prima gegaan. Ook telefonisch contact gehad en super vriendelijk te woord gestaan. Kluis netjes op tijd zoals afgesproken afgeleverd en prima verpakt bezorgd. Ben zeer tevreden met de kluis en ook van prima kwaliteit. 1 aanmerking heb ik wel en dat is dat de schappen(legborden van de kluis)niet netjes vlak er in zitten en dat komt omdat de gaatjes van de schappendragers niet netjes parallel zijn waardoor je schommelende schappen hebt. En als bij 1 schap afwijking is,dan is het bij alle 3 de schappen omdat de gaatjes over de gehele lengte van het profiel zijn verdeeld. Moet ik helaas nog een oplossing voor bedenken en is echt jammer voor zo’n mooie kluis helaas.
Goeie snelle service
Snel en professioneel
Goede kwaliteit en service
Super tevreden
Zeer goed en correcte service!
1e contact via Marktplaats, daarna telefonisch een afspraak gemaakt en vervolgens de kluis opgehaald op locatie. Keurig bedrijf met uiterst vriendelijk en kundig personeel.
Heel vriendelijk, goeie uitleg
Mustang Safes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mustang Safes heeft de volgende resultaten bereikt:
Goeie snelle service
Snel en professioneel
Goede kwaliteit en service
Super tevreden
Zeer goed en correcte service!
Heel vriendelijk, goeie uitleg
Mustang Safes heeft de volgende resultaten bereikt: