4.6 /10

SterSterHalve sterLege sterLege ster

checkbox0% beveelt My Italy aan!

Wim Duitshof

Er is een mooie lijst beschikbaar van agriturismo's, helaas weinig in Noord Italie.

Christa en Jacob

Onze ervaring tot nu toe is erg goed. Alles is duidelijk beschreven en de voorwaarden overzichtelijk. Dit is onze 3e boeking. Wij verheugen ons er op.

Joke

Positief

Marco

Zeer prettig!

B.J. Kuster

Vlotte reacties op vragen. Boeking snel geregeld ook in het weekend

Mayke

My Italy is de persoonlijke gids die je op een fijne en toegankelijke manier meeneemt in de zoektocht naar een mooie accomodatie, passend bij je wensen. Margot reageert heel snel en denkt mee waar nodig. Ik zou zo'n website ook voor andere landen wensen (Oostenrijk in mijn geval ; )

Alies

Heel fijn en snel geholpen met mijn verzoek voor een aanbeveling voor een kindvriendelijke agriturismo in de buurt van Siena.

Patricia

Heel goed!

Wendy

Super service, reageert snel op vragen. Fijn om hier je vakantie te boeken.

Tosca

Prettige, duidelijke site

Peter

Een bijzonder snelle reactie tijdens het boekingsproces. Al eerder geboekt via My Italy en altijd correcte communicatie en prima appartementen.

Nelly

Mooie accommodaties , snel en duidelijk contact, what you see is what you get.

Trudy

Snelle reactie na aanvraag .

Ankie

Snelle reacties, goed contact, we moeten nog op reis dus nog niet de complete ervaring maar het begin is veelbelovend

Dave

Kort op de bal spelen en prima opvolging

My Italy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

My Italy heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 4.6/10
  • checkEerste review geschreven op 23 december 2023

My Italy

myitaly.nl is al sinds 2002 de nummer 1 in agriturismo Italie. Je vindt hier mijn zorgvuldig gekozen selectie van bijzondere en luxe agriturismo's in Italië. Allemaal door mij persoonlijk bezocht en getest. Vraag mij gerust advies over agriturismo in Italië. Stuur een email naar info@myitaly.nl en je krijgt snel antwoord op al je vragen. Gewoon in het Nederlands en 7 dagen per week, wanneer je maar wilt.

Piazza Cacciatori delle Alpi 2

Alies

Patricia

Heel goed!

Wendy

Super service, reageert snel op vragen. Fijn om hier je vakantie te boeken.

Tosca

Prettige, duidelijke site

Peter

Nelly

Mooie accommodaties , snel en duidelijk contact, what you see is what you get.

Trudy

Snelle reactie na aanvraag .

Ankie

Dave